06 / 05 / 2024

isveçli coop genel müdürü kim

isveçli coop genel müdürü kim

İsveç'in süpermarketler zinciri Coop'un Genel Müdürülüğü'ne, Türkiye kökenli Sonat Burman-Olsson getirildi. Ollson, daha önceden 50 bin kişinin çalıştığı 11 milyar Euro'luk düpermarketler zinciri ICA'nın genel müdür yardımcısıydı....

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaş deprem dirençli evlerine kavuşuyor!

Depremin kapıda olduğu mega kent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaşın deprem dirençli evlerine kavuşacağını söyledi. 

Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’na geldi!

Meclis Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler sona erdi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

1994 SSK girişli erkek ne zaman emekli olur? 1994 yılı girişli kadın ve erkeklerin EYT prim gün sayısı!

EYT yasası, TBMM Genel Kurulu toplantısında kabul edildi. Peki “1994 SSK girişli erkek ve erkek ne zaman emekli olur?” İşte detaylar!

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alaa Salhanı ve Iman Salhanı ortaklığında kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 atama!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Yüksek Fen Kurulu Üyeliği atamalarını gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Peker GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim'de!

Peker GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de Şişli'de gerçekleştirilecek.

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

isveçli coop genel müdürü kim Haberi

isveçli coop genel müdürü kim


İsveç'in süpermarketler zinciri Coop'un Genel Müdürülüğü'ne, Türkiye kökenli Sonat Burman-Olsson getirildi. 


55 yaşında ki Ollson, daha önceden 50 bin kişinin çalıştığı 11 milyar Euro'luk düpermarketler zinciri ICA'nın genel müdür yardımcısıydı. İsveç genelinde 700 şubesi bulunan COOP, marketler zincirinin başına geçen Ollson, Türkiye'de doğup büyüdüğünü ve eğitimini Paris'te aldığını belirtti. 1980 yılında İsveç'e yerleştiğini kaydeden Olsson, İsveçli bir işadamı ile...