04 / 05 / 2024

Italian Trade Agency (ITA)

Italian Trade Agency (ITA)

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Melba Global Trade İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Babürhan ve Özge Babürhan ortaklığında kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar tarafından kuruldu.

‘Türkiye’nin güneş enerjisi kurulu gücü 10 bin 7 megawatt’a ulaştı’

Uluslararası Enerji Ajansı’nın (International Energy Agency) raporu Renewables’e göre, yenilenebilir enerji kaynaklarının önümüzdeki 5 sene içinde küresel elektrik ihtiyacının yüzde 90’ından fazlasını karşılayacağı tahmin ediliyor. Yani güneşin geleceğin en güçlü enerji kaynağı olması öngörülüyor.

Almanya'da algılanan enflasyon açıklananın 3 katı!

Allianz Trade araştırması, Almanya'da Mayıs'ta algılanan enflasyonun yüzde 18 ile resmi olarak belirlenen yüzde 6,1'lik oranın neredeyse üç katı kadar olduğunu ortaya koydu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor! 2023 yılında iflaslar yüzde 21 oranında artacak

Küresel çapta küçük ve orta ölçekli işletmelerin başı çektiği iflas dalgasının yavaş yavaş büyük firmaları da etkisi altına alacağı ileri sürülüyor. Allianz Trade, yayınladığı rapor ile dünya ekonomilerini yakından ilgilendiren iflas riskine dikkat çekerken, en kırılgan sektörleri de açıkladı.

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

Italian Trade Agency (ITA) Haberi

Italian Trade Agency (ITA)

İtalyanlar, Türkiye kozmetik pazarında yüzde 5’lik bir Pazar payına sahip. Şimdi ise Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

İtalya Türkiye’nin 65 milyon dolarlık ithalat rakamıyla 5. sırada yer alıyor.

Her yıl ortalama yüzde 10 oranında büyüme gerçekleştirerek 5.5 milyar Euro’luk bir pazar büyüklüğüne ulaşan Türk kozmetik sektörü, İtalyan firmaların yoğun ilgisi ile karşı karşıya.

Türkiye kozmetik pazarında yüzde 5’lik bir payla yer alan İtalyanlar, pazar paylarını arttırmak ve yeni  iş birliklerine imza atmak için 75 kozmetik üreticisi ile birlikte 13 – 15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Italian Trade Agency - ITA organizasyonu ile fuara katılacak olan İtalyan kozmetik üreticileri, yeni trend ürünlerini fuarda meraklılarına sunacak. İtalya Türkiye’nin 65...