02 / 05 / 2024

italya 5 yat limanı

italya 5 yat limanı

İtalya turizmin uğrak yeri olan yerleşim yerlerindeki yat limanlarının özelleştirilmesi için harekete geçti.Lüks yat limanlarıyla bilinen İtalya, aralarında Capri ve Sardinya'nın da yer aldığı 5 yat limanını satıyor.

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Esta Construction gayrimenkule giriş yaptı!

2006 yılından beri Rusya’da birçok projeye imza atan Esta Construction, 5 yeni gayrimenkul projesine başlıyor. Firma 5 yatırımın 4’ünü İstanbul'da, birini Marmaris’te hayata geçirecek.

Antalya'da 3 milyar TL'lik 4 yatırım projesi ihaleye çıkacak!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, 2017'yi yatırım yılı olarak ilan etti. Türel, 3 milyar TL’yi bulan 4-5 yatırım projesinin ihaleye çıkacağını söyledi.

Melikgazi'deki 5 yatırım hizmete açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Kayseri'de yapımı tamamlanan yatırım ve tesislerin toplu açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.

Enerjisa 5 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, Enerjisa'nın gelecek dönemde yapacağı yatırımlara ilişkin, "Sadece elektrik dağıtım tarafında yılda 1-1,5 milyar lira olmak üzere, 5 yılda toplam 10 milyar liraya yakın yatırım planlıyoruz." dedi.

Metal Yapı Konut'tan 5 yılda 2,5 milyar dolarlık yatırım!

5 yıl için 2 buçuk müyar dolar yatırım yapmayı hedefleyen Metal Yapı Konut Ulus, Zekeriyaköy ve Göktürk'te yeni projelere başlayacak.

Şekerlisoy 5 yılda 300 milyon liralık yatırım yapacak!

Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Şirket, 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Kepez'e 5 aylık dönemde 14 yatırım yapıldı!

Antalya’nın Kepez Belediyesi tarafından yılın 5 aylık döneminde 14 yatırım tamamlanarak hizmete sunuldu. İşte ayrıntılar...

Antalya Kepez'e 5 ayda 18 yatırım yapıldı!

Kepez'de, 2015'te belediye ve merkezi idare işbirliğinde 19'u temel atma, 16'sı açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlenmişti. Bu yılın ilk 5 ayında ise ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı.

Türkiye Katar arasındaki yatırım hacmi 5 milyar dolar!

Katar'daki Türk yatırımları genellikle inşaat ve yapı alanında. Son on yılda yaklaşık 13.5 milyar dolar değerinde sözleşmeler imzalandı. Bunun yanında Türk firmaları tarafından direkt yatırımlar da bulunuyor.

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Beyttürk İnşaat üyelik kartıyla 5 bin Körfez yatırımcısına ev satacak!

Beyttürk İnşaat, Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

italya 5 yat limanı Haberi

italya 5 yat limanı


Lüks yat limanlarıyla bilinen İtalya, aralarında Capri ve Sardinya'nın da yer aldığı 5 yat limanını satıyor. İtalya turizmin uğrak yeri olan yerleşim yerlerindeki yat limanlarının özelleştirilmesi için harekete geçti.


Corriede della Sera gazetesinin haberine göre İtalyan otoriteler 5 yat limanını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan limanlar arasında Capri ve Sardinya adalarındakilerde de yer alıyor.



Yenilenen ve satışa çıkarılan Capri Adası yat limanının yaklaşık 50 milyon euro bedel ile satışa sunulduğu belirtildi.

    

Özelleştirme hamlesi yat limanlarının geliştirilmesine yatırım çekmeyi hedeflerken İtalyan parlementosunda da tartışmalara yol açtı. İktidardaki Demokrat Parti miletvekilleri Vincenza Bruno ve Nocola Stumpo yat limanlarının satışına şiddetle karşı çıkarak özelleştirme sürecinin derhal durdurulmasını...