01 / 05 / 2024

İtalya aileyle yaşama oranı artış

İtalya aileyle yaşama oranı artış

Avrupa Komisyonu'nun istatistik kurumu Eurostat tarafından 2015 verilerinin analiz edilmesiyle hazırlanan rapora göre, Slovakya, İtalya ve Malta, anne-babalarıyla yaşayan genç yetişkin oranının en yüksek olduğu AB ülkeleri.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti 35 bin 380 lira!

İstanbul Planlama Ajansı verilerine göre, İstanbul'da dört kişilik bir ailenin yaşama maliyeti 35 bin 380 TL'ye çıktı.

BİM yeni kataloğu yayımladı! Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu ve pirince çılgın indirim! BİM 13 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 13 Aralık 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM kataloğunda Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, pirinçte çılgın indirim yapıldı. İşte BİM 13 Aralık Salı kataloğu fiyat listesi...

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

İzole yaşama talep yüzde 80 arttı!

Hayatımızda birçok alışkanlığı değiştiren koronavirüs 2020'de izole yaşama olan talebi de artırdı. 

İzole yaşam 2020'de yüzde 80 arttı!

Pandemi ile birlikte hayatımızda birçok alışkanlığımız değişti. Koronavirüs en çok konut tercihlerimizi etkiledi. Öyle ki salgın ile beraber vatandaşlar izole yaşama yöneldi.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

II. Wilhelm'in torunları Cecilienhof Sarayı'nda yaşamayı talep ettiler! 

Son Alman İmparatoru ve Prusya Kralı II. Wilhelm'in soyundan gelen Hohenzollern ailesi Potsdam'da bulunan Cecilienhof Sarayı'nda yaşama hakkı talep etti. 

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Çimento sektörü sağlıklı yaşama odaklandı!

ÇEİS, İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nü bu yıl “Sağlıklı Yaşam” temasıyla kutladı. 28 Nisan günü gerçekleştirilen etkinlikte iş sağlığı ve güvenliğinin önemine vurgu yapıldı.

Muğla 100 Yaş Evi hizmete açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği 100 Yaş Evini yapılan törenle açtı.

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

İtalya aileyle yaşama oranı artış Haberi

İtalya aileyle yaşama oranı artış

Popüler kültürde sıklıkla "ana kuzusu" yakıştırması yapılan İtalyanların bu özelliği bir araştırmayla teyit edildi.


Avrupa Komisyonu'nun istatistik kurumu Eurostat tarafından 2015 verilerinin analiz edilmesiyle hazırlanan rapora göre, Slovakya, İtalya ve Malta, anne-babalarıyla yaşayan genç yetişkin oranının en yüksek olduğu AB ülkeleri.


Araştırmaya göre 18-34 yaş arası İtalyanların yüzde 67.3'ü anne-baba evinde yaşamaya devam ediyor. İtalya'yı bu dalda geçen tek ülke ise yüzde 69.6 ile Slovakya oldu.


Ancak Slovakya'da 2010-2015 arası bu eğilimin azaldığı görülürken İtalya'da 5 yılda yaklaşık yüzde 6'lık bir artış görülüyor. Slovakya'da anne-babalarıyla yaşayan genç yetişkin oranı 2010'da yüzde 71.4'ken 2015'te yüzde 69.6'ya geriledi. İtalya'da ise 2010'daki yüzde 61.4'lük oran 2015'te yüzde 67.3'e ulaştı.

Aileleriyle yaşamayı sürdüren 18-34 yaş arası gençlerin oranının en yüksek olduğu 3. ülke ise yüzde 66.1 ile...