30 / 04 / 2024

İtalya tur fiyatları

İtalya tur fiyatları

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Altın fiyatlarına 2. tur etkisi! İslam Memiş gram altının falına baktı: Büyük sürpriz var

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının seyriyle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? İşte tüm detaylar...

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

Ev almak isteyenler dikkat! 2. tur ev fiyatlarını vuracak!

Türkiye'nin 2. tur seçimine yaklaşırken, ev almayı düşünenler için zaman daralıyor. Seçim sonrası emlak piyasasında beklenen fiyat artışı, ev hayallerini ertelemek isteyenleri endişelendiriyor.

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

İtalya'da Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle emlak işleri bir çok ülkede olduğu gibi İtalya’da da dibe vurdu. Ancak Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 artış gösterdi. 

Konut fiyatlarında balon var mı? 

Konut balonu, kişisel gelir veya konut maliyetlerinden bağımsız olarak, hane halkının beklentileri nedeniyle spekülatif bir şekilde konut fiyatlarında meydana gelen ani yükselişler ve düşüşler olarak tanımlanabilir. Buna göre Türkiye'de yer yer konut balonları oluşmuştur.

Oteller fiyatlarını yüzde 20 düşürdü!

Rus turistin bu yıl krizle yüzde 30 düşmesi beklenirken, oluşacak boşluğun yerli turistle doldurulamaması otelcilerin uzun süre Avrupalı tur operatörlerine direnmesine karşın fiyatları yüzde 20 düşürmesine yol açtı.

Trabzon Boztepe Towers'da fiyatlar 85 bin TL'den başlıyor!

Papillon Tur tarafından hayata geçirilen Trabzon Boztepe Towers projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa katlarından oluşuyor. Trabzon Boztepe Towers'da fiyatlar 85 bin TL'den başlıyor.

Uskumruköy Talya Konakları satılık!

Uskumruköy Talya Konakları satılık daire fiyatları minimum 600 bin dolardan başlıyor. Ekim 2013'de teslimleri başlayan Talya Konakları projesinde banka kredisi kullanılarak daire satın alınabiliyor.

Talya Konakları satılık!

Sarıyer Uskumruköy Bölgesi'nde yer alan Talya Konakları satılık konutlardan 3 oda 1 salon çatı dubleksi olarak tasarlanan daire tiplerinin fiyatları 720 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Talya Konakları Uskumruköy'de 3+1 konutlar 720 bin dolar!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de konumlanan Başarır İnşaat ve Orjin İnşaat tarafından hayata geçirilen Talya Konakları'nda konut fiyatları 700 bin dolardan başlangıç gösteriyor 1 milyon 300 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor...

Talya Konakları satılık!

Talya Konakları Başarır İnşaat ve Orjin İnşaat ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. Talya Konakları satılık daire fiyatları 700 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimlerinin Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İtalya tur fiyatları Haberi

İtalya tur fiyatları

Yurt dışına çıkan vatandaşlar, seyahatlerinde kanalları ve gondollarıyla ünlü Venedik, modanın merkezlerinden sayılan Milano ve İtalya'nın en önemli sembollerinden kabul edilen Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.


Prontotour Pazarlama ve Satış Müdürü Sarp Özkar, AA muhabirine ocak-ağustos dönemini kapsayan 8 aylık yurt dışı turizm verilerine ilişkin bilgi verdi. 


Vatandaşın, erken rezervasyon olanaklarının doğmasıyla daha ucuza yurt içinde tatil yapabildiği gibi yurt dışında da tatil seçeneklerinin çeşitlendiğini belirten Özkar, bu durumun satışlara da yansıdığını bildirdi.


Bu yılın başında beklentilerini yüksek tuttuklarını ancak daha sonra düşürdüklerini kaydeden Özkar, "Yerel seçimlerle cumhurbaşkanlığı seçimleri, diğer sektörlerde olduğu gibi turizmde yurt dışı tatil satışlarında da beklentilerin gerçekleşmesini engelledi. Biz de sektör olarak yıl başında yüzde 15 büyüme hedefiyle yola çıkmış iken, bu hedefimizi yüzde 5 seviyesine çektik. Kişi...