18 / 07 / 2024

İtalyan De’Longhi

İtalyan De’Longhi

De’Longhi tarafından üretilen EC 850 M tam otomatik kahve makinesi ile evinizde arkadaşlarınızla, iş yerinde konuklarınızla leziz bir kahvenin tadını çıkarabilir, günün stresinden ve yorgunluğundan arınabilirsiniz

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Zaman köprü satılacak zaman değil!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki payının satışı için görüşmeler yaparken, büyük ortak IC Holding’in patronu Çeçen, “Köprü satılacak zaman değil. Seçim sonrası Türkiye yeni döneme girdi” diye açıklama yaptı. 

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Park Residence Cadde'de Pal Zileri rüzgarı!

İtalyan erkek giyim markası Pal Zileri ve erkek özel dikim konusunda dünya markaları arasında yer alan TAJİ’nin kişiye özel kıyafet ve ayakkabı tasarımları İstanbul’un en seçkin rezidanslarından Park Residence Cadde’de sunuldu.

Candy Hoover Group Türkiye'de büyümeyi hedefliyor!

2007 yılında Eskişehir'de Doruk Ev Gereçleri'ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

ISVEA Allegro banyolara değer katıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

Mitsubishi Electric, DeLclima’nın yüzde 74,97 hissesini aldı!

İtalya’nın önde gelen endüstriyel klima üreticisi De’Longhi Grubu’na ait DeLclima’nın çoğunluk hisselerini alan Mitsubishi Electric Corporation, kalan yüzde 25.03 hisseyi de satın almak üzere teklif sundu.

Bilgin Gökberk Çeşme'de restoran açtı!

Spor Yorumcusu ve yazarı Bilgin Gökberk, Çeşme'de restoran açtı. Alaçatı'nın merkezinde hizmete giren De.ly'de İtalyan lezzetleri sunan Gökberk, ''Artık buralı oldum'' dedi.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

İtalyan De’Longhi Haberi

İtalyan De’Longhi


Kahve makineleri alanında dünyanın bir numarası İtalyan De’Longhi, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi hazırlamanıza olanak sağlıyor. De’Longhi tarafından üretilen EC 850 M tam otomatik kahve makinesi ile evinizde arkadaşlarınızla,  iş yerinde konuklarınızla leziz bir kahvenin tadını çıkarabilir, günün stresinden ve yorgunluğundan arınabilirsiniz.


Artık tek bir tuşla 5 çeşit kahve hazırlamak mümkün! De’Longhi EC 850 M tam otomatik kahve makinesi, aynı anda Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato çeşitlerini tek tuşla sizlere sunuyor. Artık sabah ya da akşamüzeri yorgunluk kahveleri, De’Longhi EC 850 M ile en pratik şekilde hazırlanıyor. 


40 Saniyede Espressonuz Hazır!


De’Longhi EC 850 M, sessiz kahve çekirdeği öğütücüsü ile 13 farklı incelik ayarında kahve çekirdeklerini çekip, her zaman taptaze kahveler hazırlayabilirsiniz. Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato...