06 / 05 / 2024

İtalyan Salini türkiye hes

İtalyan Salini türkiye hes

İtalyan inşaat şirketi Şalini Impregilo Türkiye'de inşa edilecek bir hidroelektrik santralı için yapılan ihaleyi kazandığını açıkladı. Şirket dün yaptığı yazılı açıklamada, ihale bedelinin 260 milyon Euro olduğunu bildirdi.

Piyasayı karıştıracak SUV SWM G03F Türkiye'de resmen satışta! Egea'dan bile ucuza 7 kişilik SUV!

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan İtalyan otomobil firması SWM, "G03F" şeklinde isimlendirdiği yeni SUV modeliyle dikkat çekiyor. Söz konusu araç en sevilen modeller arasında yer alan Egea'dan bile ucuza satılıyor...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

75 İtalyan kozmetik üreticisi Türkiye’ye geliyor!

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Fendi Casa markası Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor!

İtalyan zarafetini tüm dünyaya taşıyan Luxury Living Group ve Özak GYO dev bir iş birliğine imza atıyor. Fendi Casa, ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde yer almayı planlıyor. 

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz!

Lüks ev tekstili üreticisi İtalyan Frette’nin Dünya Başkan Yardımcısı Vittoria Vitaloni ve CFO’su Nicola Paranetto, Türkiye’ye güven mesajı verdi. İkili, “Bu günler geçici. Yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

STOSA, Türkiye pazarına girdi!

Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine güvenen ünlü İtalyan markası 'STOSA Cucine',Türkiye pazarına girdi.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Hoover Türkiye’ye 25 milyon euro yatırım yapacak!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

Candy Hoover Group Türkiye'de büyümeyi hedefliyor!

2007 yılında Eskişehir'de Doruk Ev Gereçleri'ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor.

İtalyan Salini türkiye hes Haberi

İtalyan Salini türkiye hes

İtalyan inşaat şirketi Şalini Impregilo Türkiye'de inşa edilecek bir hidroelektrik santralı için yapılan ihaleyi kazandığını açıkladı. Şirket dün yaptığı yazılı açıklamada, ihale bedelinin 260 milyon Euro olduğunu bildirdi. Şalini Impregilo projeyi Türk şirketi NTF inşaat ile ortak girişim olarak gerçekleştirecek, italyan şirketinin hissesi yüzde 85...