02 / 05 / 2024

İTO Emlak komitesi

İTO Emlak komitesi

İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde 21 numaralı Emlak Müşavirleri Meslek Komitesinde asil ve yedek üyeler belirlendi ve açıklandı. 

İTO Emlak komitesine duayenler aday!

İstanbul Ticaret Odası Meslek Komiteleri seçimleri, 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezinin içerisinde yer alan 9, 10 ve 11 numaralı salonlarında yapılacak.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Çin emlak vergisi reformları kararını onayladı!

Çin’in en üst düzey yasama organı Ulusal Halk Kongresi’nin (NPC) Daimi Komitesi, ülkenin belirli bölgelerinde uygulanacak olan emlak vergisi reformları kararını onayladı.

Emlak Konut GYO sürdürülebilirlik komitesi kuracak!

Emlak Konut GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi çalışmalarının yürütülmesi, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi amacıyla sürdürülebilirlik komitesinin kurulmasına karar verildi. 

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

Türkiye ve Azerbaycan arasında çevre ve şehircilik alanında iş birliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Azerbaycan Devlet Emlak Komitesi Başkanı Hasanov'u kabul etti. Bakan Kurum, "Çevre ve şehircilik alanında da diğer alanlarda olduğu gibi iki ülkedeki iş birliğini çok daha yukarıya çekecek çalışmaları yapma kararı aldık" dedi...

İTO'da emlak komitesi belli oldu!

İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde 21 numaralı Emlak Müşavirleri Meslek Komitesinde asil ve yedek üyeler belirlendi ve açıklandı. 

Emlak yasasını emlak zincirleri istemiyor!

Türkiye’nin en büyük ticaret odası İstanbul Ticaret Odası’nın Meslek Komitesi ve Meclis üyesi seçimleri 9 Nisan'da yapıldı. Ulvi Özcan, Facebook hesabında İTO seçimleri ardından bir yazı kaleme aldı...

İTO'dan emlak vergisi artışına tepki!

İstanbul Beşiktaş'taki fahiş emlak vergisi artışlarına İTO'dan tepki geldi. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörüne standart getirilmeli!

MTSO 14 No'lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Engin, sektöre hareket kazandırılması adına neler yapılabileceğini anlattı.

İTO Emlak komitesi Haberi

İTO Emlak komitesi

4 yıl boyunca görev yapacak komitede Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, IB Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Piramit Gayrimenkul’den Resul Dizeci meclis üyesi olarak seçildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 9 Nisan’da gerçekleşen İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde, yaklaşık 8 bin üyelisi bulunan, 21 numaralı Emlak Müşavirleri Meslek Komitesinde asil ve yedek üyeler açıklandı.

Üç ayrı listenin yarıştığı seçimleri, 291 oy alan ve turuncu listede yer alan yerel sektör temsilcileri kazandı. 4 yıl boyunca görev yapacak komitede Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, IB Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Piramit Gayrimenkul’den Resul Dizeci meclis üyesi olarak seçildi. Komitede yer alan...