08 / 10 / 2024
fuzul

ito pasaport binası

ito pasaport binası

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni hizmet binasına 29 Ekim 2017’de geçmeyi planladıklarını belirtti.

Eski İTO binası 90 santimetre yatınca yıkım başladı! Sıfırdan yapılacak!

İTO'nun eski merkez binası 42 milyon liralık harcamayla “sıfırdan” inşa edilecek. İTO yönetimi tarafından istenen uzman raporunda binanın 90 cm yattığı belirtildi.

İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

İTO'nun hizmet binası olarak kullanılan Taşhan bina uzun yıllar Türk Ticaret Bankası'na (Türkbank) aitti. 2010'da TMSF'den ihaleyle satın alındı. İTO bu binayı bir süre önce boşaltmıştı. Peki, İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

Karmod Abuja’da pasaport dairesi binası kurdu!

Hazır yapı sektörü markası Karmod, Nijerya’nın başkenti Abuja’da yeşil enerji kullanan pasaport dairesi binasının kurulumunu gerçekleştirdi.

İTO, Pasaport'taki iki binasını boşaltıyor!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni hizmet binasına 29 Ekim 2017’de geçmeyi planladıklarını belirtti.

İTO'nun yeni binasına 44.3 milyon TL'lik teklif!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Kordon'daki yeni hizmet binasının inşaatı için yapılan ihaleyi 44 milyon 398 bin liralık bedelle İzmirli KSC firmasının kazandığını açıkladı.

1998 yılında İTO, Emlakbank'ın binasına talip!

1998 yılında kendisine gösterişli ve büyük bir yönetim merkezi bulmaya karar veren İstanbul Ticaret Odası, Emlak Bankası'nın Eminönü'ndeki 5 katlı tarihi Denizbank binasına göz koymuş.

İTO yeni hizmet binası imar planı değişikliği reddedildi!

KONAK Belediye Meclisi, İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) Birinci Kordon ve Cumhuriyet Bulvarı'na cepheli arsasına yapacağı yeni hizmet binası imar plan değişikliğini reddetti.

Alsancak Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

Tekfen İnşaat SOCAR'ın yeni yönetim binasını yapacak

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR arasında, SOCAR'ın yeni yönetim binasının yapımına ilişkin sözleşme imzalandı

Özkaya İnşaat Ankara Gelir İdaresi hizmet binasını onaracak!

Ankara Gelir İdaresi hizmet binasının onarımı için açılan ihale toplam 12 milyon 948 bin lira bedelle sonuçlandı

İzmir'deki "Haremlik-Selamlık" binası restorase edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi "Haremlik-Selamlık" binasını 30 yıllığına kiralayarak, restorasyon hazırlıklarına başladı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ek binası yıkılacak!

Trabzon'da 2 milyon lira harcanarak yapılan Emniyet Müdürlüğü ek binası, çevredeki yapılardan daha yüksek ve imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılacak

ito pasaport binası Haberi

ito pasaport binası


İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni hizmet binasına 29 Ekim 2017’de geçmeyi planladıklarını belirterek, “Halen kullandığımız Pasaport’taki iki binamız boşalacak, bunlar için tekliflere açığız. Özellikle turizm yatırımcılarını bekliyoruz” dedi


İTO'nun kurulduğu tarihten bu yana her zaman üyelerine en iyi mekanlarda hizmet vermeyi kendisine hedef edindiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1987 yılından itibaren mevcut ana hizmet binasında hizmet verdiklerini söyledi. 1984 yılında yapılan Balkaner İş Hanı'nında 2001 yılından itibaren ek hizmet binası olarak hizmet vermeye başladığını belirten Demirtaş, "Ana hizmet binamız özgün ve nitelikli bir mimariye sahip olmasına karşın Odamız hizmetlerini layıkıyla yerine getirmekte güçlük çekiyor ve hizmetlerimizi fazla çeşitlendiremiyorduk. Ek Hizmet Binamız ise bir işhanı olarak tasarlandığı için ihtiyaçlarımıza gereği gibi cevap vermiyordu" dedi.


"HEDEF,...