05 / 05 / 2024

ittifak inşaat kampanyaları

ittifak inşaat kampanyaları

İttifak İnşaat, Sağlıkkent'ten ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı. 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren firma, yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit fırsatı sunuyor.

İnşaatçılar gelecekten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü virüsün etkilerini silmek amacıyla harekete geçti. Birçok emlak şirketi yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Müteahhitler, “Umutsuzluğa yer yok. Bugünler geçip güzel günler gelecek” diyor.

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

İnşaat sektörü durgun ekonomiyi canlandıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, inşaat sektörünü 2017 yılında destekleyecek unsurlar olduğu belirtti. Gökçeadır, konut kampanyalarının sürdürülmesinin sektörü hareketlendireceğini söyledi.

İnşaat şirketlerinin Ağustos kampanyaları konut satışlarını yükseltecek!

15 Temmuz darbe girişimi etkisi ile temmuzda konut satışları hazirana göre yüzde 23.4 düştü. Ağustosta inşaat şirketlerinin başlattığı kampanyalarla bu tablonun yerini yüksek satış rakamlarına bırakması bekleniyor.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

İnşaat sektörünün 2015 hedefleri!

Türkiye’de geçen yıl 1 milyon 165 bin 381 kişi ev sahibi oldu. Yeni projeler ve uygun ödemeli kampanyalar için düğmeye basan inşaat şirketleri 2015 yılında 500 bini yeni konut olmak üzere en az 1 milyonun üzerinde konut satışı planlıyor.

İnşaat firmalarından Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar!

2015’e hızlı giren inşaat firmaları sevgililer gününü unutmadı. Hem farklı oranlarda indirim fırsatları hem de tatil seçenekleriyle bu özel gün için paketler sunuyor..

İnşaat şirketleri yeni yıla kampanyayla giriyor!

Yeni yılı karşılamaya hazırlanan inşaat firmaları, birbiri ardına kampanyalar düzenliyor. Buna gore bazı projelerde aralıkta başlayan kampanyalar ocak ayında da devam ederken, bazıları ise yeni yıla özel Ödeme planlarını sunuyor.

İnşaat firmaları yılı kampanyalarla kapatıyor!

2014 yılı ortasına kadar süren düşük konut satış performansını yaz ayının bitmesiyle geride bırakan inşaat şirketleri, yılı güzel kapatmak için konutta yılbaşı kampanyalarına başladı.

İttifak İnşaat konutlarda sağlık devrini başlatıyor!

İttifak İnşaat ' ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan proje, inşaat alanının yüzde 76 ' sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor...

İttifak İnşaat yeni projeler geliştirmek üzere arazi arayışlarını sürdürüyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldan bu yana faaliyet gösteren İttifak İnşaat, Fer Yapı ve diğer kardeş şirketlerle birlikte yaklaşık 10 binin üzerinde konut, bine yakın da işyeri inşa etti...

İttifak İnşaat, çevreci projeyle sağlık devri başlatacak!

İttifak İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Saglıkkent'le alakalı çalışmalarını sürdürüyor. Tıp dünyasından birçok sakinin sahip olduğu proje, yeşilliklerle dolu bir alanda sağlığını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek isteyenler için...

ittifak inşaat kampanyaları Haberi

ittifak inşaat kampanyaları
İttifak İnşaat, Sağlıkkent'ten ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı. 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren firma, satışı devam eden 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit fırsatı sunuyor. 21 bin metrekare arazi üzerinde kurulu proje, 10 blokta 577 konuttan oluşuyor. 79 ila 98 metrekarelik 2+1'ler, 118 metrekarelik 3+1'ler hemen teslim ediliyor. Projede fiyatlar 190 bin liradan başlıyor. Yüzde 76'ya varan yeşil alana sahip projede, fitness, sauna, kapalı havuz, kafeterya ve 24 saat güvenlik yer...