16 / 05 / 2024

ıvanka trump creek adası arazi 

ıvanka trump creek adası arazi 

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Ivanka Trump Manhattan'daki evine kiracı bulamadı!

Ivanka Trump, Manhattan'daki dairesi için 13 bin dolara kiracı bulamadı.Trump, 3 aydır 17 emlak sitesindeki ilanları pek ilgi görmeyince, fiyat konusunda indirime gitmeye karar verdi.  

Ivanka Trump Türk mermerini dünyaya tanıttı!

Dünyada sadece Türkiye'de bulunan Çizgili Marmara mermeri Ivanka Trump sayesinde dünyanın en lüks projelerine girdi. Ivanka’nın New York’taki Soho Oteli ile duyurduğu mermer, dünyanın en prestijli binalarına girdi.

Ivanka Trump evini IKEA'dan döşedi!

ABD Başkanlığı'nı devralmaya hazırlanan Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, başkent Washington DC'deki yeni evine yerleşmeye başladı. Ivanka'nın 5.5 milyon dolarlık evini IKEA mağazasından parçalalarla doldurdu.

İşte Ivanka Trump'ın yeni evi!

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.

Sir Terence Conran Trump Towers'ta lüks restoran açıyor!

Coq d’Argent restoranının patronu Sir Terence Conran İstanbul’un damak tadına el atıyor. Conran, Trump Towers’ta Mehmet Ali Yalçındağ ve Borsa restoranlarının sahibi Özkanca ile ortak lüks bir restoran açıyor

Trump Towers İstanbul'da sınırlı sayıda daireler!

Avrupa’nın ilk Trump projesi olma özelliğine sahip Trump Towers İstanbul, A Plus rezidans katları ve sunduğu yaşam alanlarıyla lüks yaşamı arzulayanların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor...

Trump Towers'ta valenin Kuştepe'ye çektiği araç sorun yarattı!

Trump Towers'ta sinemaya giden kadın aracını valeye verdi. Kuştepe'ye çekilen aracı almak isteyen 2 genci tinerciler dövdü

Trump Towers'ta Orka Grup bünyesindeki 100. Damat mağazası açıldı!

Erkek modasına yön veren, Damat Tween ve D’S Damat markalarının yaratıcısı Orka Group, kendi bünyesindeki 100’üncü D’S Damat mağazasını Trump Towers İstanbul’da açtı

Damat, 100. mağazasını Trump Towers'ta açtı!

Damat Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde bulunduran ORKA Group, 100. Damat mağazasını Trump Towers'ta açtı

ıvanka trump creek adası arazi  Haberi

ıvanka trump creek adası arazi 

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı. Takvim'de yer alan habere göre; eski flörtü Tom Brady'nin malikanesine yakın bir bölgeden arsa satın alan Trump buradaki arsa için 30 milyon dolar ödedi. 

Trump'ın eski flörtü olan Amerikan futbolcusu Tom Brady adada eşi Gisele ile yaşıyor. Milyarderlerin Sığınağı olarak bilinen adada çiftin malikanesinin değeri 17 milyon dolar Lüks ev 5 bin 172 metrekarelik alana yayılıyor. Malikanede beş yatak odası, beş banyosu bulunuyor.

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa...