17 / 05 / 2024

iyi emlak yatırımı nasıl olur

iyi emlak yatırımı nasıl olur

Düşük faiz, özellikle emlak gibi reel varlıkları olumlu etkileyen önemli bir faktör. Amwal Yönetici Direktörü Afa Boran, bu ortamda Türkiye'de emlak yatırımlarının çok daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyor.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Bu şartlarda evini kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Ev sahiplerinin kiracı isyanı tam gaz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Hukukbil isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Ülkemizde maalesef en kötü yatırım aracı, evini kiraya vermek oldu" dedi ve bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

iyi emlak yatırımı nasıl olur Haberi

iyi emlak yatırımı nasıl olur

Düşük faiz, özellikle emlak gibi reel varlıkları olumlu etkileyen önemli bir faktör. Amwal Yönetici Direktörü Afa Boran, bu ortamda Türkiye'de emlak yatırımlarının çok daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyor.  Afa Boran, ''Türkiye'nin farklılaşması için başta hukuk olmak üzere, eğitim, emlak, imar ve emeklilik sistemi konusunda önemli reformlara ihtiyacı var" diye konuşuyor. 


MEA Finance tarafından dört kez Körfez bölgesinin en iyi fon yöneticisi seçilen Afa Boran'ın başında bulunduğu Amwal fonu, aynı zamanda bölgede dört yıldır her yıl endeksin üzerinde performans sergileyen ve endekse göreceli toplam getiride en yüksek kazandıran fon. Boran, Körfez bölgesinin yanında daha önce görev yaptığı Avrupa'da da bir çok kez yılın en iyi analisti seçilmiş bir isim. 

Başarılı fon yöneticisiyle global piyasaları ve Türkiye beklentilerini konuştuk. Her dönemin fırsat da risk...