21 / 05 / 2024

İyilik konutları yardım

İyilik konutları yardım

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Kanada'dan İdlib’deki sel mağdurlarına konut yardımı! 

Kanada Diyanet Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfınca İdlib’deki sel baskınına maruz kalanlar için başlatılan İyilik Konutları kampanyası dahilinde yardımda bulundu.

Kentsel dönüşümde kaç ay kira yardımı yapılıyor?

Konutları kentsel dönüşüm sürecine giren vatandaşların en merak ettiği konulardan biri bu sürede yaşadıkları mali sorunlar oluyor. Takvim Gazetesi'nden Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında kentsel dönüşümde kira yardımını kaleme aldı.

İyilik Takipçileri Platformu'ndan 63 aileye kira yardımı!

İyilik Takipçileri Platformu, İzmir depreminde evlerini kaybeden 63 aileye 1 yıllık kira yardımı yapacak.

Malatya valiliğinden kira yardımı açıklaması!

Malatya Valiliği, Elazığ Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde konutların ağır hasar görmesi ve yıkılması nedeniyle geçici barınma imkanı olmayan vatadaşlara kira yardımı açıklaması yaptı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2020!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dönüşüm kapsamında konutları yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2020...

Cerablus'ta yetim ailelerine konut yardımı!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye'nin kuzeyinde bulunan Cerablus ilçesinde yetim aileleri için prefabrik konutlar inşa edildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Çevre ve Şehirclik Bakanlığı dönüşüm kapsamında konutları yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira ve konut kredisi yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira ya da konut kredisi yardımı da yer alıyor. Peki devletin kentsel dönüşüm konutlarına kredi ya da kira yardımı ne kadar?

Emekliye kira yardımı yolda!

Emekliler için destekler yeniden gündeme geldi. Talepler hayata geçerse, TOKİ konutlarından emekliye daha fazla pay ayrılacak, muhtaçlara kira yardımı yapılacak.

Sosyal yardım konutların sığınmacılara tahsis edileceği iddiası TBMM'de!

Erzurum'da sosyal yardım kapsamında inşa edilecek konutların ülkemizde geçici koruma kapsamında bulunan sığınmacılara tahsis edileceği iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İyilik konutları yardım Haberi

İyilik konutları yardım

Türkiye Diyanet Vakfı'nca Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” temasıyla yürütülen İyilik Konutları projesine Ankara’nın Çankaya ilçesinde din görevlileri, müftülük personeli ve hayırseverler 366 bin TL'lik yardımda bulundu. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Çankaya İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Ali Gülden, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık’ı ziyaret ederek bağış çekini verdi. Yaklaşık 1 ay önce 25 konut hedefiyle ilçe müftülüğü bünyesinde İyilik Konutları projesine destek için kampanya başlattıklarını söyleyen Gülden, “Kampanyamız, personelimiz, din görevlilerimiz ve hayırseverlerimiz tarafından çok büyük ilgi gördü. Çankaya halkı İyilik Konutları projesine büyük bir teveccüh gösterdi. 1 ay gibi kısa bir sürede 61 konut bedeli 366 bin TL bağış topladık. Elhamdülillah hedefimizin iki katından fazla...