03 / 05 / 2024

iz yolu nedir

iz yolu nedir

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından görme engelliler için yapılan iz yolları araçlar tarafından hasar gördü. Belediye bakım çalışmalarına başladı.

Hisseli tapuyu müstakile çevirmenin yolu nedir?

Hisseli tapu sahipleri gayrimenkullerini müstakil tapu dönüşümü ile daha güvenli hale getirebiliyorlar. Hisseli tapudan müstakil tapuya geçişin hızlı yolu nedir? İşte ayrıntılar...

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Ev alırken ya da kiralarken bilmeniz gerekenler!

Gayrimenkul almak, gerek yatırım gerekse oturum amaçlı yola çıkıldığında incelik isteyen bir süreç. Oturum amaçlı bile olsa, herkes "Bir gün satarsam ne kazanırım" düşüncesiyle en doğru kararları vermek istiyor. Peki, bunun yolu nedir? İşte uzmanından bile duyamayacağınız bilgiler...

Bir ortaktan ötekine hisse satışı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Bir ortaktan ötekine hisse satışı yapmanın yolu nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

Muğla Köyceğiz Orman Yolu'nun yüzde 80'i tamam!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Köyceğiz Orman İşletme Şefliği, Karaçam Orman İşletme Şefliği'nde orman yolu yapım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Su yolu nedir?

Torba Yasa ile Marmara Denizi ile Karadeniz arasında yapımı planlanan Kanal İstanbul Projesi için İmar Kanunu’na “su yolu” tanımı eklendi. Peki, su yolu nedir?

Arsa satmanın kolay yolu nedir?

Arsanızı kolayca satabilmeniz için öncelikle bölgesinde uzman bir emlak ofisinle anlaşmanız gerekir. Emlak komisyonculuğu bölgesel yapılan bir iş olduğundan, başka bir şehirdeki veya uzak bir ilçedeki emlak ofisinin arsanızı satma şansı çok zayıf.

Mehmet Müezzinoğlu: Yerel yönetimler bisiklet yolu yapmalı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yerel yönetimlerin bisiklet yolu yapması lazım. Onun için dedik ki, 1 kilometre yol yapan yerel yönetimimize bin adet, 5 kilometre yapana 5 bin adet, 10 kilometre yapana 10 bin adet bisiklet vereceğiz. " dedi.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gayrimenkulden 5 yılda 50 milyar TL kazanmanın yolu nedir?

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, yabancı yatırımcı için de güvenli bir liman olarak görülen fonların büyüklüğünün, 5 yılda 50 milyar liraya ulaşabileceğini belirtti.

Kira kontratının feshi davası nedir?

Kira kontratının devam etmesini istemeyen taraf, diğer taraf ile anlaşamadığı sürece, dava yolu ile kontratın feshini talep edebiliyor. Peki, kira kontratının feshi davası nedir? Dava nasıl açılır?

Hisseli arsa nedir?

Hisseli arsa iştirak halinde mülkiyet veya müşterek halinde mülkiyet olabiliyor. Elbirliği olarak da bilinen iştirak halinde mülkiyet, miras yolu ile kalan malları ifade ediyor. Peki, hisseli arsa nedir?

Bisiklet yolu yapan belediyeye metre başına bisiklet hediye!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki yıldan itibaren 1 metre bisiklet yolu yapan belediyemize 1 bisiklet, 10 bin metre bisiklet yolu yapan belediyeye 10 bin bisiklet hediye edeceğiz” dedi.

iz yolu nedir Haberi

iz yolu nedir

Büyükşehir Belediyesi tarafından görme engellileri hayata bağlamak için bulvar ve caddelere yerleştirilen iz yolları, araçların kaldırıma park etmesi, yük boşaltılması veya inşaat çalışmaları nedeniyle zamanla hasar gördü. Hasar gören iz yollarının bakım çalışmalarına başlandı. Büyükşehir, iz yollarının daha dayanıklı olması için üzerinde iz yolu bulunan kaldırım taşları üretti. Yeni yapılan kaldırımlarda, artık bu taşlar kullanılıyor. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilk olarak Kızılay ve Ulus bölgelerindeki iz yollarında onarım...