18 / 05 / 2024

izdemir enerji Aliağa Ticaret Odası

izdemir enerji Aliağa Ticaret Odası

Üye ziyaretlerini geleneksel hale getiren Aliağa Ticaret Odası(ALTO), gerek yeni yatırım yapan gerek de yeni uygulamalarla Aliağa ve ülke sanayisini ileri taşıyan üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Aliağa Enerji Santrali’nin ÇED raporu iptal edildi!

İzmir Aliağa'da inaşe edilmeye çalışılan Aliağa Enerji Santrali’nin ÇED raporu İzmir İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

İzmir Aliağa Termik Santrali’ne ÇED davası açıldı!

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde, İzdemir Enerji Elektrik Üretim tarafından yapılması planlanan termik santralin ikinci ünitesiyle ilgili verilen ‘Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararının iptali için, 14 kişi ve oda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na d

Aliağa 2 - Soma B enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Aliağa 2 - Soma B Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Socar Aliağa Rafinerisi kapasite artışı için ÇED süreci başladı!

Azerbaycan petrol şirketi Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.’nin İzmir Aliağa’daki 5,6 milyar dolarlık rafineri ve liman projesinde çalışmalar sürüyor. Kapasite artışı yapılacak projede ÇED süreci başladı...

Aliağa'da 4 gün elektrikler kesik!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü, İzmir'in Aliağa ilçesinde bugün, yarın, 17 ve 18 Mart tarihlerinde enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi. Kesintinin altyapı çalışmaları nedeniyle yapıldığı açıklandı.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

izdemir enerji Aliağa Ticaret Odası Haberi

izdemir enerji Aliağa Ticaret Odası

Üye ziyaretlerini geleneksel hale getiren Aliağa Ticaret Odası(ALTO), gerek yeni yatırım yapan gerek de yeni uygulamalarla Aliağa ve ülke sanayisini ileri taşıyan üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda ALTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İZDEMİR ENERJİ’yi ziyaret ederek yapılan yatırımlar ve fabrika içi uygulamalar hakkında detaylı bilgi aldı.


Ziyaretçileri İZDEMİR ENERJİ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ karşılarken fabrika yöneticileri de ziyarette hazır bulundu. ALTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, üretim tesislerini gezdikten sonra Genel Müdür Atila Koçak ve İşletme Müdürü Kaan Uzuner'den fabrika hakkında bilgi aldı.


‘Bölgemizin Gelişmesi İçin Her Zaman İşbirliğine Hazırız’


 Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Genel Müdür Baştuğ’a Aliağa’nın gelişimi ve bölgesel yatırımlar konusunda bilgi verdi. Saka, İzdemir Enerji’nin dünya standartlarının üstünde, çevreci bir anlayışla sürdürdüğü...