08 / 07 / 2024

İzinsiz kampanya mesajı ceza

İzinsiz kampanya mesajı ceza

Vatandaşlara sık sık izinsiz kampanya mesajı gönderen bankalar ile inşaat ve perakende şirketleri buna devam ederse, yeni kanuna göre 1,000 lira ceza ödeyecek..

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

İzinsiz kampanya mesajı gönderen inşaat firmaları ceza ödeyecek!

Vatandaşlara sık sık izinsiz kampanya mesajı gönderen bankalar ile inşaat ve perakende şirketleri buna devam ederse, yeni kanuna göre 1,000 lira ceza ödeyecek..

Monumento Kartal’da yaşam başladı! Son ofisler için kampanya!

Sunduğu sosyal ayrıcalıkları, ulaşım rahatlığı, toplantı alanları ve de güvenlik hizmetleri ile dikkat çeken Monumento Kartal’ da kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

Halkalı Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı. Kampanya 31 Mart'a kadar sürecek.

Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Gayrimenkul sektöründe projeler üreten Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı...

Kişiye özel kampanya yapan şirketler hızla artıyor!

Kişiye özel kampanya yapan şirketler hızla artıyor. Teradata Türkiye Ülke Müdürü Gamze Aydın, bu süreçte farklı kanallardan toplanan verilerin amaca yönelik kullanılabilmesi için büyük veriden yararlanılmasının da önemine dikkat çekti.

Spradon Vadi'den Kadınlar Günü'ne özel kampanya!

Kuzu Grup'un, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir'de inşa ettiği Spradon Vadi'de Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya başladı. Projede, konut alıcılarının maddi imkânlarına göre bir ödeme programı oluşturuluyor...

Marshall Club Card ustalarına Kadınlar Günü’ne özel kampanya!

8 Mart’ta sevdiklerini sevindirmek isteyen Marshall Club Card sahipleri, kampanya ile marshallclubcard.com.tr adresindeki Hediye Kataloğunda sunulan ürünlere yüzde 50 puan indirimi fırsatı ile sahip olabiliyor.

Batışehir'de kampanya 9 Mart'a kadar devam ediyor! Yüzde 25'e varan indirim!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da yükselen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon konutların bulunduğu Batışehir'de kampanya 9 Mart'a kadar devam ediyor...

Batışehir Evleri'nde yeni kampanya! 25 bin TL indirim! 2 bin 180 TL peşinatla!

Batışehir Evleri'nde yeni kampanyaya göre 25 bin TL'ye kadar indirim uygulanıyor. Yüzde 1 oranında peşinat uygulanan Batışehir projesi kapsamında kampanya 9 Mart'a kadar geçerli olacak

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına başladı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı.

İnşaat sektörü 2014’te kampanya atağına kalktı!

2013’ ü rekor satışla kapatan inşaat sektörü 2014’ te kampanya atağına başladı. Artan konut konut kredi faizine karşı faizleri sabitleyen şirketler, peşinatları erteledi, vadeleri uzattı...

Caprice Gold Maldivler son kampanya!

Caprice Gold Maldivler son kampanya kapsamında 2 yıl öde 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal kampanyaları sunuluyor. Projede 600 oda ve 107 adet müstakil villa yer alıyor...

İzinsiz kampanya mesajı ceza Haberi

İzinsiz kampanya mesajı ceza

VATANDAŞIN cep telefonuna izinsiz tanıtım mesajı gönderenler artık yandı... Dün resmen yasalaşan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a göre kimin gönderdiği belli olmayan mesajları, gönderen kişi ve kurumlara bin lira ila 10 bin lira arasında değişen idari para cezaları verilecek. 


HANGİ SEKTÖRLER YANDI? 

Yasanın ardından gözler tüketicilere kampanyaları hakkında sıkça izinsiz bilgilendirme mesajları gönderen şirket ve kurumlara çevrildi. Bunların başında da bankalar, inşaat, GSM ve perakende şirketleri geliyor. 

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Sinpaş GYO yetkilileri, "Sinpaş GYO kuruluşu olduğu için Sermaye Piyasaları Birliği'nin belirttiği tüm ilan ve reklam kurallarına uymakla mükellefiz" dedi. 


TOPLU SMS PAZARI DARALIR 

100 MİLYON liralık toplu mesaj pazarının bu uygulamadan olumsuz etkileneceğini söyleyen toplusms.com.tr'nin ortağı Gül Yılmaz, "Sadece içerik sınırlaması getirilseydi desteklerdim" dedi. 


Elif Akın-Millet...