06 / 05 / 2024

İzka İnşaat kampüs kuruyor

İzka İnşaat kampüs kuruyor

TOKİ, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda dev bir üniversite kampusu kuruyor. Yapımını İzka İnşaat'ın üstlendiği kampus tamamlandığında 40 bin öğrenci eğitim görecek...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesi değişti!

Enka İnşaat Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. maddesi değiştirildi ve söz konusu değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmesi yayınlandı.

OPLOG Darıca Kampüsü’nün inşaatı başladı!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzası ile hayata geçirilen OPLOG Darıca Kampüsü’nde inşaat çalışmaları başladı.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzka İnşaat kampüs kuruyor Haberi

İzka İnşaat kampüs kuruyor

TOKİ, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda dev bir üniversite kampusu kuruyor. Yapımını İzka İnşaat'ın üstlendiği kampus tamamlandığında 40 bin öğrenci eğitim görecek. İzka İnşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı "Yaptığımız özel binalarla eğitime verdiğimiz katkılardan dolayı gurur duyuyoruz. İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Ar Ge Eğitim Merkezi inşaatını tamamladık, Gaziantep'te devlet hastanesi, Erzincan'da yine 200 yataklı devlet hastanesi inşaatı sağlık sektörüne kazandır dığımız yatırımlar arasında. Önümüzdeki dönemde İzmir'in sağlık turizmi konusunda ön plana çıkmasını bekliyoruz. / Bu konuda gerekli düzenleme ve planla maların yapılması gerekiyor" dedi.



Hürriyet...