26 / 05 / 2024

İzmir 1 milyon liralık engelli bakım merkezi

İzmir 1 milyon liralık engelli bakım merkezi

Akgün, "Özel Kumrular Konakları" adili merkez için 1 milyon liralık yatırım yaptı. Türkiye'deki ruhsal ve zihinsel engelli sayısının talimin edilenin üstünde olduğunu vurgulayan Akgün, sektöre yeni yatırımlar yapılması gerektiğini dile getirdi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binada deprem riski yüksek!

2020'de yaşanan Elazığ ve İzmir depremlerinin ardından, gözler yeniden İstanbul'a çevrildi. Uzmanların İstanbul depremi uyarıları devam ediyor. 1999 depreminden bu yana beklenen büyük İstanbul depremi, İstanbul’daki 1 milyon 166 bin binayı tehdit ediyor...

İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekare konut alanı için tahsis edildi!

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekarelik alanı rezerv alanı olarak yapılacak olan konutlara tahsis ettik'' diye konuştu. 

Reysaş GYO İzmir'deki deposunu 2 yıllığına 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 527 Ada 9 parsel üzerindeki 21 bin 268,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 10.606 metrekarelik deponun 2 bin 250 metrekarelik depolama alanı "Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş."ye 2 seneliğine 1 milyon TL'ye kiraya verdi.

Çeşme’de ortalama yazlık fiyatı 1 milyon 81 bin TL!

Endeksa verilerine göre İzmir Çeşme’de ortalama yazlık konut fiyatı 1 milyon 81 bin 485 TL, geri dönüş süresi 37 yıl, ortalama kira bedeli 1.980 TL. 

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

İzmir'de 1 milyon 500 bin konut dönüştürülecek!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'deki yaklaşık 2 milyon 500 binlik yapı stokunun 1 milyon 500 bininin dönüşüme tabi tutulacağını açıkladı. 

2016'da 1.1 milyon konut satıldı!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 2016 yılı verilerine göre, bir yıllık süreçte 1 milyon 149 bin 122 konut satıldı.Türkiye genelinde bu yıl en fazla konut satışı yapılan iller sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir, en az konut satışı yapılan iller ise Tunceli, Bayburt ve Ardahan oldu.

Reysaş 2 deposunu 1 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Adana ve İzmir'de yer alan 2 adet deposunu kiraya verdi. Firme bu depolardan yaklaşık 1 milyon TL gelir elde edecek...

7 Maravıllas Çeşme’de 1 milyon Euro'ya!

İzmir Çeşme'de inşa edilen 7 Maravıllas projesi 7 adet villadan meydana geliyor. Fiyatların 1 milyon Euro'dan başladığı proje Ra İnşaat tarafından inşa ediliyor.

İzmir Alaçatı Alavela'da satışlar devam ediyor! 1 milyon 300 bin TL'ye!

Satışlarına devam eden projede son 2 villa kaldı. Toplam 17 adet evden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor. Projede evler 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

İzmir 1 milyon liralık engelli bakım merkezi Haberi

İzmir 1 milyon liralık engelli bakım merkezi


 Sivil toplum örgütlerinin duyarsızlığından şikayet eden Akgün, "Bu merkezi açtıktan sonra daha net bir şekilde gördük ki. Türkiye'deki sivil toplum örgütleri gerçek işlevlerini yerine getirmiyorlar. Ruhsal ve zihinsel engelliler için kurulan dernekler bile bir günden bir güne buraya gelmedi. Biz istiyoruz ki bayramlarda buraya gelsinler. 

Bize düşünceleri ve eleştirilerini yönlendirsinler. Buradakilerin çoğu kimsesiz insanlar, onlara yardımda bulunsunlar" açıklamasını yaptı. 

İzmir'in ilk ruhsal ve zihinsel engelliler bakım merkezini 2009'da kuran Oya Akgün, merkezi 2 yıl önce 30 dönüm arazide 25 dubleks villadan oluşan yeni yerine taşıdı. 

Akgün, "Özel Kumrular Konakları" adili merkez için 1 milyon liralık yatırım yaptı. Türkiye'deki ruhsal ve zihinsel engelli sayısının talimin edilenin üstünde olduğunu vurgulayan Akgün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteklediği sektöre yeni yatırımlar yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Bakıma...