19 / 05 / 2024

İzmir adliye yer sorunu

İzmir adliye yer sorunu

İzmir 'de 2014-2015 adli yılı sorunlarla başlardı. Bayraklı Adliye Sarayı'ndaki törende konuşan İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, adliyedeki iş yükünün fazlalığından ve odaların yetersizliğinden yakındı.

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

Hilltown AVM için dikkat çekici karar! Önce ceza ardından plan tadilatı! 

Rönesans Holding’e ait olan ve İzmir'de yer alan Hilltown Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki izinsiz yapıları yasal hale getirmek için yaptığı imar planı değişikliği daha önce reddedilmesine rağmen yeniden Karşıyaka Belediyesi’nin gündemine getirildi.

İki ildeki 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde!

Balıkesir ve İzmir'de yer alan 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? Evlerin ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki parsellerinin 2023 yılı değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara ve İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini tek tek açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir'de 40 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi, Uzundere Toplu Konutlarında yer alan 40 adet konutu satıyor. Peki İzmir'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 12 adet arsa satılıyor! 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bornova ve Buca ilçelerinde yer alan 12 adet arsayı 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki İzmir'de yer alan arsaların ihalesi ne zaman? 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Büyükşehir'den büyük fırsat! İstanbul ve İzmir'de 17 imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ve İzmir'de yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların radarına giren ihale 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul ve İzmir'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat! 

PTT Genel Müdürlüğü, İstanbul ve İzmir'de yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte arsa sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği satışla ilgili ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

İzmir adliye yer sorunu Haberi

İzmir adliye yer sorunu


İzmir'de 2014-2015 adli yılı sorunlarla başlardı. Bayraklı Adliye Sarayı'ndaki törende konuşan İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, adliyedeki iş yükünün fazlalığından ve odaların yetersizliğinden yakındı. İzmir'de yeni adli yıl açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz, Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Celal Koçabaş, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Osman Ermumcu İzmir Barosu Başkanı Ercan Demir, İzmir Büşyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, hakim, savcı, avukatlar ve adliye çalışanları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Doğru, Türkiye genelinde adliyelerin yoğun bir iş yükü altında çalıştığını her geçen gün dosya sayısının artığını belirtti. İzmir'de adliye binasının 2004'te hizmete açılmasına karşın kısa zamanda artan hakim, mahkeme, personel sayısına bağlı olarak yetersiz kaldığını belirten Başsavcı Doğru, "Kısa vadede bu sorunun çözümünde adliyemiz yanında...