28 / 04 / 2024

izmir aktepe mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

izmir aktepe mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy " çalışmalar, tahminlerden hızlı ilerliyor. Gaziemir'de ranttan yana değil, halktan yana bir dönüşüm gerçekleşecek " diye konuştu.

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

İzmir'de 8 adet konut satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

İzmir Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, İnönü mahallesinde yer alan  8 adet konutu satıyor. Peki İzmir Narlıdere'deki konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Bergama Milli Emlak, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zeytindağ Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte arsa ile ilgili detaylar...

İzmir'de 5 adet 2+1, 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenlere müjde! 

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Maltepe Mahallesinde yer alan 5 adet 2+1, 3+1 konutu satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vestra Vadi Aktepe, Nedimoğulları İnşaat, Soy Group ve Korkmaz Yapı ortaklığıyla Ankara'nın gelişmekte olan bölgesi Keçiören'de yükseliyor. Satışların yeni başladığı Vestra Vadi Aktepe'de yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

izmir aktepe mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

izmir aktepe mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları


İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından Aktepe-Emrez mahallelerinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi alan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy " çalışmalar, tahminlerden hızlı ilerliyor. Gaziemir'de ranttan yana değil, halktan yana bir dönüşüm gerçekleşecek" diye konuştu. Demirsoy, çalışmaların yetkililer tarafından hızla gerçekleştirilmeye devam ettiğini belirterek "Bölgede dolaşan arsa spekülatörlerine kimse kanmasın, arsasını, evini satmasm. İBB, ranttan yana değil halktan yana tavrını sergilemeye devam ediyor" dedi. 


Ege...