29 / 04 / 2024

İzmir Alsancakta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek

İzmir Alsancakta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan alt yapı çalışmaları hala sürerken, sokak ve caddeler şantiyeye döndü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından 'İzmir ödeneği' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "2019 Yatırım Programı'nda İzmir'e 30 bin lira ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor" denildi...

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

Tarihi Kemeraltı Çarşısı altyapı yetersizliği dükkanlara kilit vurdurttu!

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda altyapı yetersizliği, yerinden oynayan mazgallar, açılıp kapatılmayan çukurlar nedeniyle sıkıntı yaşayan esnafın derdi, elektrik direklerinin yanmaması nedeniyle katlandı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmir Bayraklı'nın altyapısı yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde İZSU'nun altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar çamur deryasına dönüştü. 3 ay önce tamamlanan çalışmaların ardından asfaltlanmayan yollar yağan yağmurla birlikte vatandaşın kabusu oldu.

İzmir Ödemiş OSB altyapı ihalesi 25 Haziran'da!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Ödemiş OSB'deki altyapı yapım işini ihale edecek. Keşif bedeli 13 milyon 882 bin 754 TL olan işin ihalesi 25 Haziran'da yapılacak.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde son durum ne?

AK Parti, 7 Haziran genel seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini güncelledi. İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umarım bisiklet yolu altyapısını süratle başarırız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Başta Konya olmak üzere, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollarına yönelik altyapıyı da süratle başarırız" dedi.

İzmir Alsancakta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

İzmir Alsancakta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek

Alsancak bölgesinde son günlerde, yaya trafiğinin de en yoğun olduğu yerlerden Bornova Sokağı ve bu yolu kesen yan sokaklarda kanalizasyon yenileme çalışmaları yapılıyor. Eğlence yerleri ile dükkanların yoğunlukta bulunduğu bölgede çamurlu, tozlu, mıcırlı, yollarda yürümek zorunda kalanlar bu duruma tepki gösteriyor. Esnaf da şantiyeye dönen sokaklardaki dükkanlarına müşteri gelmediği ve ekonomik kayba uğradıklarını belirterek, "Bu çalışmalar kente hizmet için yapılıyor. Ancak kurumlar arasındaki kordinasyonsuzluk nedeniyle aynı sokaklar defalarca kazılıyor, bu da zaman kaybına neden oluyor. Bu yıl bizim için kayıp oldu" diyor. 


Sabah...