18 / 05 / 2024

izmir amatör spor kulüpleri

izmir amatör spor kulüpleri

Amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanlarına seslenerek, “Arazisini temin ettiğimiz tüm arsalara spor tesisi sözü veriyorum. Yapması bizden, o semte hediye etmesi siz

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

İzmir'deki çürük binalar neden güçlendirilmedi?

İzmir depremi, il ve ilçesi için görev yapmak üzere seçilen belediye başkanlarının yetki tartışmasını gündeme getirdi. Belediye başkanlarının açıklamaları şaşkınlık yarattı. Kaybedilen onca canın ardından "Yetkimiz yoktu" diyen belediye başkanlarına vatandaşlar, “Vicdanınız da mı yoktu” dedi.

İzmir'in röntgeni çekilecek, hasarlı binalar tespit edilecek!

 İzmir'de 150 mühendis, şehrin röntgenini çekmek için çalışmalara başladı.  İl genelinde konut, yurt, okul, hastane gibi binlerce bina incelenerek, yıkılması gereken binalar tespit edilecek.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...

izmir amatör spor kulüpleri Haberi

izmir amatör spor kulüpleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, maddi imkansızlıklarla boğuşan amatör spor kulüplerine verdiği desteği bu yıl da sürdürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporları Salonu bahçesinde düzenlenen ‘Geleneksel Amatör Spor Şenliği’ kapsamında, 219 spor kulübüne malzeme yardımı törenine katıldı. 


Törende İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Prof. Dr. Hülya Güven, Prof. Dr. Oğuz Oyan, CHP İl Başkanı Ali Engin, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya,  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç,  Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bornova Belediye Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak,  Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karabağlar Belediye Başkanı...