04 / 05 / 2024

izmir apartman yangını

izmir apartman yangını

İzmir'in Buca ilçesinde bir apartmanın çatısında yangın çıkan yangın kısa süreliğine paniğe neden oldu. Söndürme çalışmalarını bir polis helikopteri havadan takip etti. Yangın 1 saat içerisinde kontrol altına alındı...

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Niğde'deki apartman ve yurtların kaçında yangın merdiveni var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Adana'da bir apartmanda yangın çıktı!

Adana'da bir apartmanın 2. katında çıkan yangında felçli bir kişi öldü, annesi ve 3 kardeşi kurtarıldı. Evde yapılan ön incelemede, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Kırıkkale'de yangın çıktı!

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.

Beylikdüzü Kutlu Sitesi'nde yangın çıktı!

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan 1 kadın da hayatını kaybetti. Yangın söndürüldü.

Ankara'da korkutan yangın!

Olay, gece 04.00 sularında Ankara Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.

izmir apartman yangını Haberi

izmir apartman yangını

 Buca ilçesinde bir apartmanın çatısında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.


Buca Koop Mahallesi 1409 Sokak'ta bir apartmanın çatı katından alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, binanın etrafına şerit çekerek vatandaşları çevreden uzaklaştırdı. Ayrıca bir polis helikopteri söndürme çalışmalarını havadan takip etti.


İtfaiye ekibinin 1 saatlik çabasıyla kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Bu sırada çatıda bulunan bir oksijen tüpü de patladı.


Apartman sakinleri bir firma tarafından çatıda izolasyon çalışması yapıldığını ve yangının bu çalışma sırasında çıkmış olabileceğini iddia...