29 / 04 / 2024

izmir aprk avm mağazaları

izmir aprk avm mağazaları

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir'de AVM sayısı artıyor!

İzmir'de alışveriş merkezi sayısı gün geçtikçe artıyor. İzmir'de, yeni yatırımların devreye girmesi ile 3 yıl içinde bu rakamın 812 bin metrekareye ulaşması bekleniyor. 

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

İzmir İstinyePark AVM 2018'de açılacak!

İstanbul’da lüks alışverişin adreslerinden biri olan İstinyePark AVM, yaşanan olaylara karşın 2016 yılında büyümeyi başardığını duyurdu. İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, İzmir’de İzmir İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını söyledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

izmir aprk avm mağazaları Haberi

izmir aprk avm mağazaları

Toyzz  Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi.  Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.


Oyuncak denince akla ilk gelen marka olan Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni mağazasını İzmir Park AVM’ de açan Toyzz Shop, açılışını çocuklara özel etkinliklerle kutladı.


Etkinliklerin yanı sıra açılışa özel kampanyalar yapan Toyzz Shop,  Şubat ayı sonuna kadar İzmir Park AVM’ den alışveriş yapan Toyzz Club Kart sahiplerine 5 kat Toyzz Shop puan hediye edecek. Ayrıca 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterileri İzmir Park Toyzz Shop’ ta sürpriz hediyeler bekliyor.


2015 yılı sonuna kadar 5 mağaza daha açacak olan Toyzz Shop, lider oyuncak markası olmasının yanı sıra eğlenceli ortamıyla da çocukların olduğu kadar...