05 / 05 / 2024

İzmir Bademler

İzmir Bademler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yarışma sonucunda Türkiye’nin en temiz köyü İzmir’deki Bademler seçildi. Burası alışılmış köylerden çok farklı. Muhtar Mehmet Uysal anlattı.

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

İzmir Urla'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Urla İlçesi, Bademler Köyü, Yıkıkhan mevkiinde yer alan 2 adet bodrumlu betonarme dubleks gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir Bademler Haberi

İzmir Bademler

İzmir’in 35 kilometre uzaklığındaki Bademler köyündeyiz. Pazar günü, adına yakışır şekilde kurulan pazar sebebiyle yollar araçlara kapalı. Gençler bisiklete biniyor, ahali geziniyor. Her yer bembeyaz. Çiçeklerle süslü köy meydanında bizi köyün muhtarı Mehmet Uysal (60) karşılıyor. Uysal, doğma büyüme Bademlerli. Askerliğini yaptıktan sonra memur oluyor, il il geziyor. 1995’te yeniden köyüne kavuşuyor. Yedi yıldır köyün muhtarı. “Yarışmaya kendimize güvenerek katıldık. Temizlik, 200 yıldır özümüzde var” diye başlıyor anlatmaya:


AYLIK DEĞİL DOĞUŞTAN ÇEVRECİ


“Bizde gelenek mikrop öldürücü özelliği de bulunan kireçten badana yapmaktır. Köy halkı ilk iş evinin hem içini hem dışını süpürür. Güne öyle başlarlar. Çok titizler. Bu nedenle aslında bana fazla iş düşmüyor.Biz de muhtarlık olarak haftanın her günü sokakları yıkarız. Kendi çöp arabamızla haftanın altı günü çöplerimizi toplarız. ‘Her...