21 / 07 / 2024

izmir bayraklı gökdelen projeleri

izmir bayraklı gökdelen projeleri

BAYRAKLI Birbirinden ilginç projelere ev sahipliği yapan Bayraklı'daki gökdelenler ilçenin boyunu uzattığı gibi İzmir'in en değerli ilçesi olmasına neden oldu.

İstanbul'daki 1 ev fiyatına, Baltimore'da 135 bin metrekarelik gökdelen alınıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları sık sık karşılaştırılıyor. Şimdi de ABD Baltimore'da satılan bir gökdelen fiyatıyla gündem oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı Özgür Sitesi sakinlerinden 'hasar tespiti yeniden yapılsın' çağrısı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 30 Ekim tarihinde yaşanan ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği deprem ile ilgili yaralar sarılmaya başlanırken, binaları hasar gören ve binaları oturulamaz hale gelen vatandaşlar, mağdur olduklarını söyledi. 

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

İzmir Bayraklı'da enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmiyor!

İzmir'de geçen cuma günü meydana gelen depremde birçok bina hasar gördü ve can kayıpları yaşandı. En çok hasar gören Bayraklı ilçesinde enkaz çalışmaları devam ediyor.

izmir bayraklı gökdelen projeleri Haberi

izmir bayraklı gökdelen projeleri

BAYRAKLI Birbirinden ilginç projelere ev sahipliği yapan Bayraklı'daki gökdelenler ilçenin boyunu uzattığı gibi İzmir'in en değerli ilçesi olmasına neden oldu. 


Bayraklı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Kent Merkezi olarak belirlenmesi ilçeye olan ilgiyi de artırdı. Folkart'ın Avrupa'nın en yüksek 5'inci ikiz kuleleriyle adım attığı Bayraklı'da şimdi birbiriyle yarışan gökdelenler inşa ediliyor. 


Bugüne kadar 3 milyar dolarlık yatırım yapılan bölgede 6 milyar dolarlık yatırımlar da hızla yükseliyor. Bayraklı yat limanın da hayata geçmesiyle bölge cazibe merkezi olma konumunu perçinleyecek. 


Birbirinden ilginç projelere ev sahipliği yapan Bayraklı'daki gökdelenler ilçenin boyunu uzattığı gibi İzmir'in en değerli ilçesi olmasına da neden oldu. Gökdelenlerden kenti kuşbakışı izlemenin keyfi yanında barındırdığı sinema, spor salonu, kapalı yüzme havuzu hatta kuaför ve kreşe gibi sosyal olanaklar da inşaat standartlarını yükseltti....