05 / 05 / 2024

izmir bayraklı yılmaz erbek apartmanı

izmir bayraklı yılmaz erbek apartmanı

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

İzmir depreminde yıkılan bir binanın anatomisi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin Manavkuyu Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Erbek Apartmanı, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde en çok dikkat çeken binalardan biriydi. Yılmaz Erbek Apartmanı, bitişik olduğu binadan ayrılıp, eğrilmiş ve vinçlerle desteklenmişti. Yılmaz Erbek Apartmanı neden yan yattı?

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı açıklaması!

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonucunda Bayraklı ilçesinde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı için; binanın zemin katındaki kolonların BİM mağazası için kesildiği iddia edilmişti. BİM, söz konusu iddialar için yazılı açıklamada bulundu. 

Depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'yla ilgili çarpıcı detay!

İzmir Bayraklı’da enkaz alanına giden CHP’li vekil Mahmut Tanal, Twitter’dan paylaştığı videoda, yan yatan ve alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı’yla ilgili çarpıcı bir detaydan bahsetti.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Mustafa Oğur: İzmir Bayraklı'nın değeri 4 yılda yüzde 50 arttı!

Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarının, 18 milyar doların üzerinde olan onlarca gökdelen projesi, Bayraklı'yı 'Türkiye'nin cazibe merkezi' konumuna yükseltti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'da mavi Bayraklı sahiller hayal değil!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'a yatırım yapan bir turizm işletmecisi hem çevre, doğa ve tarihi güzellikleri ile hem de göğsünü gere gere plajı için mavi bayrak talebiyle bu yatırımını yapabilecektir" dedi

Mustafa Yılmaz: İzmir'de 500 bin metrekare alan inşaata açıldı!

Milliyet Ege Yazarı Mustafa Yılmaz büyük operasyonu değerlendirerek, son günlerde yaşanan olayların benzerinin İzmir'de de yaşandığını belirterek, İzmir'de 500 bin metrekare alanın imara açıldığını belirtti...

Mehmet Ali Yılmaz: İzmir Alaçatı'ya 50 milyon dolarlık yatırım yaptık!

Tek-Art Holding’in sahibi Mehmet Ali Yılmaz İzmir Alaçatı ’da 50 milyon dolarlık turizm yatırımı yaptı...

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

izmir bayraklı yılmaz erbek apartmanı Haberi

izmir bayraklı yılmaz erbek apartmanı

İzmir'de dün yaşanan deprem sonrasında yıkılan binalarda arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bayraklı ilçesinde bulunan Yılmaz Erbek Apartmanı yıkılma tehlikesine karşı vinçlerle destekleniyor. 

Bina çevresinde yapılan çalışmalar havadan drone ile görüntülendi. Binanın enkazından Hülya Özmet isimli vatandaş yaklaşık 17 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.


Depremin merkez üssü Seferihisar havadan görüntülendi!

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı...