01 / 05 / 2024

İzmir Bayraklıda otopark projesi

İzmir Bayraklıda otopark projesi

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir'deki dev kentsel dönüşümde son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da 26 Kasım tarihinde 7 proje alanındaki 741 bağımsız bölümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İzmirliler'e teslim edeceklerini açıkladı.

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

İzmir Bayraklı'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, İzmir Yamanlar'da yer alan arsayı 10 milyon 474 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bayraklıda otopark projesi Haberi

İzmir Bayraklıda otopark projesi

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na çok yakın bir bölgede başlattığı otopark çalışmasını bitirdi. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürdü. Otoparkın zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşendi. Bin 700 metrekare yeşil alana sahip olan ücretsiz otoparkta 10 tanesi engelli bireyler için olmak üzere 66 araçlık park yeri bulunuyor.

“Otopark, mahalle halkını sokak aralarına park eden otomobillerden kurtaracak” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Adalet Mahallemiz gelişen bir bölgemiz. Yüksek katlı işyerleri ve binalar yapılıyor. Ayrıca kentsel dönüşüm çalışmaları var. Bu sebepler de eklenince vatandaşlar araçlarını park edecek alan bulmakta zorlanıyorlardı. Sürücüler araçlarını evlerinin 2-3 sokak ilerisine park ediyorlardı. Yeni otoparkımızla bu sorun ortadan kalktı....