06 / 07 / 2024

İzmir Bayraklıya yeni otopark mı yapılacak

İzmir Bayraklıya yeni otopark mı yapılacak

Bayraklı'da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı'ya 3 bin konut!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem ardından yürütülen çalışmalar tamamlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla Bayraklı'ya ilk etapta 3 bin konut inşa edilecek.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

İşte İzmir'deki yeni konutların detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da yıkılan bölgelerde yapılacak yeni binalara ilişkin bilgi verdi. Kurum, "Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Ne yapıyoruz zemin artı beş. Hak sahiplerinin hepsine 2+1 daire veriyoruz" dedi.

CHP çürük binalar için TBMM'yi acil toplantıya çağırdı!

İzmir Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan çürük binaların onlarca kişiye mezar olması, gözleri İstanbul başta olmak üzere diğer riskli bölgelere çevirdi. CHP, çürük binalar konusunda sonuç alıcı adımlar için Meclis’i acil toplantıya davet etti.

İzmir'de yeni binalarda da hasar oluştu! İç malzemede ucuza kaçılmış!

İzmir'de yaşanan felaketten sonra sosyal medyada dolaşan yeni bina görüntüleri şaşkınlık yarattı. İnşaat mühendisleri binalarda kolonların sağlam olduğunu belirtse de yeni binalarda iç malzemede ucuza kaçıldığını söylüyorlar. 

İzmir Bayraklıya yeni otopark mı yapılacak Haberi

İzmir Bayraklıya yeni otopark mı yapılacak

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek. Otopark zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşenecek, bin 700 metrekare yeşil alana sahip olacak. 10 tanesi engelli araçları için olmak üzere 66 aracın park edebileceği otopark ücretsiz olacak.


"BÜYÜK ÖLÇÜDE SIKINTIYI GİDERECEK"

Artık evlerde birden fazla araba olduğunu, bunun sonucunda da otopark sıkıntısı yaşandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşlar akşam evine geldiğinde arabasını park edecek yer arıyor. Kimi zaman evinin önünü yerine arka sokağa arabasını bırakıyor. Bölgede yeni evler yükseliyor. Beraberinde de otopark ihtiyacı oluyor. Kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje otopark sıkıntısını büyük ölçüde giderecek"...