17 / 05 / 2024

izmir bayram yardımı

izmir bayram yardımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, bayram paralarını yine aile fertleri adına açılan banka hesaplarına yatırdı. Paralar 21 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çekilebilecek.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Bu ödeme bayram üstü ilaç gibi gelecek! Bu şartları taşıyorsanız 1.237 TL yardım alacaksınız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düşük bütçeli hanelere sağlanan sosyal yardım ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda başvuruda bulunan vatandaşlara 1.237 TL yardım parası verilecek. Detaylar haberimizde.

Çalışan ve emeklilere PTT'den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!

Ramazan Bayramı’nın da yaklaşmasıyla birlikte nakit ihtiyacına yönelik bir artış söz konusu oldu. Bakanlık dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Bayramı’nda yardımı yapacak. Yardım PTT’den alınacak. İşte tüm detaylar…

İhtiyacı olanlara gıda yardımı yapılacak! Bu şartı yerine getirene 700 TL nakit verilecek!

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte yapılan yardım duyguları artmaya devam ediyor. Bir destekte bakanlıktan geldi. İşte tüm detaylar…

PTT dar gelirli ailelere yardım yapıyor! Bayram yardımı için 1900 TL verilecek!

PTT, bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.  1900 TL olarak belirlenen bayram yardımı için ise tek bir şart aranıyor. Yardım ile ilgili merak edilen detaylar ve şartlar haberimizde yer alıyor.

Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı? Sosyal yardım alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Emekli ikramiyeleri şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biri. Bu konu nezdinde sosyal yardım alanlarda ikramiyeye dair sorular sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

PTT bayram yardımında bulunuyor mu? PTT bayram yardımı var mı? PTT bayram yardımı sorgulama!

PTT bayram yardımında bulunuyor mu? PTT bayram yardımı var mı? sorusu şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Paraya ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan rüya gibi bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ramazan ayına az bir süre kala Ramazan Bayramı yardım ödemelerine başladı. İşte detaylar...

Temmuz ayı yaşlı, engelli aylıkları, evde bakım yardım paraları yatırıldı mı? Kaç lira oldu belli oldu

Temmuz ayı evde bakım aylığı, engelli aylıkları, evde bakı aylıkları ödeme tarihi açıklandı. Yardım paraları banka hesaplarına Kurban Bayramı öncesi yatırılacak açıklaması yapılmıştı. Ödemelerle ilgili açıklamayı  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı.

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

izmir bayram yardımı Haberi

izmir bayram yardımı


İhtiyaç sahibi 26 bin 150 aileye Bayram öncesinde 200’er liralık yardım kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, bayram paralarını yine aile fertleri adına açılan banka hesaplarına yatırdı. Paralar 21 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çekilebilecek. 


Sosyal belediyecilik konusunda çalışmalarıyla öne çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve paylaşma geleneğinin sürdürülmesi konusunda büyük önem taşıyan “bayram destekleri”ni Ramazan Bayramı’nda da sürdürüyor.

Bayram öncesinde İzmir’de yaşayan 26 bin 150 “ihtiyaç sahibi” aileye toplam 5 milyon 230 bin liralık “Bayram yardımı” kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem yaşanacak olası izdihamları hem de yardım yapılan vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, aile fertleri adına açılan banka hesaplarına 200’er TL yatırdı. 

İhtiyaç sahibi aileler, http://www.izmir.bel.tr adresinden “Ramazan Bayramı yardımları” bölümünü tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardım...