28 / 04 / 2024

İhtiyacı olanlara gıda yardımı yapılacak! Bu şartı yerine getirene 700 TL nakit verilecek!

İhtiyacı olanlara gıda yardımı yapılacak! Bu şartı yerine getirene 700 TL nakit verilecek!

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte yapılan yardım duyguları artmaya devam ediyor. Bir destekte bakanlıktan geldi. İşte tüm detaylar…



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahipleri için destekler duyurmaya devam ediyor. Bu sefer ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir destek haberi paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda yardımı yapacağını duyurdu. Yardım tutarı 700 TL olacak. Gereken şartları taşıyan vatandaşlar bu yardımdan faydalanabilecek.

İhtiyacı olanlara gıda yardımı yapılacak! Bu şartı yerine getirene 700 TL nakit verilecek!

Gıda yardımı duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Ramazan ayı süresince geçerli 700 TL değerinde gıda yardımı yapılacak. Başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması gerekecek. 

Yardımdan faydalanmak isteyenler için bazı şartların taşınması istendi. 65 yaş üzerinde olan, gelir sahip olmayan, yoksulluk sınırının altında yaşayan, afet bölgesinde bulunan, eşi vefat etmiş, işsiz ve dul olanlar bu yardımdan faydalanabilecek. Ayrıca başvuru için muhtaçlık belgesi de istenecek. Başvurular belirlenen tarihler içinde tamamlanmadığı taktirde geçersiz sayılacak. Yapılacak yardım 700 TL değerinde olacak. Düşük gelirli vatandaşlar bu yardımdan faydalanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön