16 / 05 / 2024

izmir belediyesi avm yasası

izmir belediyesi avm yasası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak AVM planlaması yapmadıklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, AVM konusunda mutlaka yasal bir düzenleme olması gerektiğini belirtti.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu'ndan AVM açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu koronavirüs salgınında normalleşme sürecinin ilk adımı olarak 11 Mayıs Pazartesi günü alışveriş merkezlerinin açılması ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

İzmir'de AVM sayısı artıyor!

İzmir'de alışveriş merkezi sayısı gün geçtikçe artıyor. İzmir'de, yeni yatırımların devreye girmesi ile 3 yıl içinde bu rakamın 812 bin metrekareye ulaşması bekleniyor. 

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden AVM ruhsatları açıklaması!

Başakşehir Belediyesi AVM ruhsatları hakkında açıklama yaptı. İşte Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama...

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

İzmir İstinyePark AVM 2018'de açılacak!

İstanbul’da lüks alışverişin adreslerinden biri olan İstinyePark AVM, yaşanan olaylara karşın 2016 yılında büyümeyi başardığını duyurdu. İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, İzmir’de İzmir İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını söyledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Düzce Belediyesi'nden modern AVM!

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında çağdaş ve modern alışveriş merkezi (AVM) ile sosyal yaşam alanlarına ilişkin donatıların planlaması yapıldı.

İzmir Belediyesi'nin Kültürparkı projesi açıklandı!

Büyükşehir Belediyesi, yeni Kültürpark projesini açıkladı. Projede yeşil alanın arttığını ancak kültürün azaldığını söyleyen Ekrem Demirtaş, “Bu park kültüre ne kadar hizmet veriyor?” diye konuştu.

izmir belediyesi avm yasası Haberi

izmir belediyesi avm yasası


İESOB’nin 24. Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayata esnafla aynı pencereden baktıklarını belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak AVM planlaması yapmadıklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, AVM konusunda mutlaka yasal bir düzenleme olması gerektiğini belirtti. 


İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 24. Olağan Genel Kurulu, Kültürpark 1 No’lu Hol’de yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun Çıray, İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Musa Çam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, ilçe belediye başkanları ve meslek odaları temsilcilerinin katıldığı genel kurul toplantısının açılışında, Soma’da maden faciasında yaşamını yitiren madenciler anıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, pan başkanı ve üyeleri seçildi. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya...