28 / 04 / 2024

izmir belediyesi gayrimenkul satışı

izmir belediyesi gayrimenkul satışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 129 milyon 822 bin TL'ye satıyor...

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

İzmir'de gayrimenkul tercihleri değişti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İzmir depremi sonrasında değişen gayrimenkul tercihlerini kaleme aldı.

Yabancıların İzmir'deki gayrimenkul yatırımları katlandı!

İzmir'de konut satışları 1 yılda yüzde 69.1 arttı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut satışlarında yaşanan artışı değerlendirdi.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir Seferihisar'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

İzmir'de gayrimenkul sektörü salgın sonrasına odaklandı!

Yeni tip corona salgını sonrasında İzmir'de inşaat ve konut sektörünün hareketlenmesi planlanıyor. Şehirde ev fiyatları da satışları da artıracak.

İzmir'de gayrimenkul pazarlanması nasıl şekillenecek?

İzmir'de gayrimenkul sektöründe yaşanacak değişimleri kaleme alan Ekonomist Dr Osman Sirkeci, ‘İzmir ekonomisindeki bütün sektörler teknoloji odaklı büyüme modelini şimdiden planlamalı’ diye konuştu.

izmir belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

izmir belediyesi gayrimenkul satışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, İzmir ili, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 6 gayrimenkul 129 milyon 822 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Kasım tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilebn taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesinin a bendine göre kapalı teklif usulü ile taşınmaz mal satış şartnamesi doğrultusunda satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

1-İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN

a) İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; ihaleye ait Şartnamede belirtilen belgelerin ve hazırlayacakları tekliflerinin, ihale için son evrak verme tarih ve saatine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 1/A No'lu Hol Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü BasmaneKonak/İZMİR adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaşmış olması gerekmektedir....