05 / 05 / 2024

İzmir bitkisel yağ rafinesi halk toplantısı

İzmir bitkisel yağ rafinesi halk toplantısı

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Tarım Kredi'de 2 litre bitkisel yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL! Tarım Kredi'de indirimli ürünler listesi

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürünlerin listesi belli oldu. 5-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Tarım Kredi'de 2 litre yağ 159,90 TL, ketçap-mayonez 66,90 TL'den satılacak. 5-14 Nisan 2024 Tarım Kredi Market güncel indirimli ürünler listesi.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Şehir Plancıları Odası'ndan şehirler için kamusal ve nitelikli planlama çağrısı! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir'de yaşanan taşkınlardan sonra önemli bir açıklamada bulundu ve kamusal ve nitelikli planlama çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

İzmirlilere müjde! İlgili kişilere nakit yardımı yapılıyor: Belediye tarafından duyuruldu!

İzmir'de yaşayanların bayram öncesi yüzleri güldü... Maddi destekler başlıyor... Tüm ayrıntılara hemen bakın...

TEB’ten bu illerde yaşayanlara tam bu kadar para yatacak!

TEB, İstanbul ve İzmir’de yaşayan müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurdu. İstanbul ve İzmir’de yaşayan ve GetirAraç’ı ilk kez kullanacak kişilere 200 TL indirim sağlanacağını duyuran TEB, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

İndirimin hası Migros'tan geldi! Raflar boşalmadan acele edin

Ayçiçeği tohumlarından elde edilen ayçiçek yağı, yemek pişirme ve fırınlamada kullanılan popüler bir bitkisel yağ türüdür. Dolayısı ile mutfakların vazgeçilmez ürünü olan ayçiçek yağına gelen zamalrın akabinden indirim üstüne indirim geliyor. Bir indirim de Migros'tan geldi.

İstanbul'da resmen deprem göçü başladı: Rota sahil şeridinden kuzeye!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremler sonrasında İstanbul’dan il dışına deprem göçü başladı. Taşınmalarda en yoğun talep ise Ankara ve İzmir’de yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

İzmir'de yaşanan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimler peş peşe açıklamalarda bulunuyor. İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! Bu ihaleyi kaçırmayın!

İzmir’de yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! İşte detaylar…

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İzmir bitkisel yağ rafinesi halk toplantısı Haberi

İzmir bitkisel yağ rafinesi halk toplantısı

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; İzmir İli, Aliağa İlçesi Horozgediği Köyü, 1057 ada, 1 nolu parsel sınırları içerisinde Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi'nin işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.




Toplantı Yeri: Horozgediği Köyü Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Horozgediği Mahallesi Çeşme Sokak A/B, Aliağa/İZMİR

Toplantı Tarihi: 09.06.2015


Toplantı Saati: