16 / 05 / 2024

İzmir Buca Belediyesi

İzmir Buca Belediyesi

1.5 Milyon TL'ye mal olan ve 40 günde 40 okulu yenilemeyi hedefleyen proje sayesinde Bucalı minikler yeni eğitim öğretim döneminde pırıl pırıl okullarında ders görecek.

1941 yılında Bornova Belediyesi 14 arsayı satıyormuş!

1941 yılında İzmir Bornova Belediyesi, belediyeye ait 14 arsayı satılığa çıkarmış. Her bir arsanın metrekaresi 25 kuruş olan 14 arsa için ilan paylaşılmış.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Türkiye'nin yapı stoku güvenli değil mi?

Buca'da deprem ve yapı güvenliği çalışmaları konuşuluyor. Buca Belediyesi tarafından Meclis salonunda “Deprem, Yapı Güvenliği ve Afete Hazırlık” paneli düzenledi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, deprem problemi sürekli gündemde tutmamız gerekir dedi.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Buca Belediyesi Haberi

İzmir Buca Belediyesi

Buca Belediyesi, ilçedeki 40 okulda başlattığı 'Siz Tatile, Biz Tadilata' projesi kapsamında son rötuşlarını yapıyor. Buca Belediyesi'nin ilçedeki çocukların daha temiz ve rahat ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak adına yaz ayı başında başlattığı 'Siz tatile biz tadilata' projesinde sona yaklaşıldı. İlçede ihtiyaç durumuna göre belirlenen 40 okulda 40 gün boyunca sürecek çalışmalarda son rötuşlar yapılmaya başlandı. Okullar 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin kullanımına hazır olacak. 'Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek 1.5 milyon TL'ye mal olan proje kapsamında okullarda iç ve dış boya işleri tamamlandı, okul içinde bulunan çok amaçlı spor salonları düzenlendi. Okul içinde yer alan engelli sınıfı, tuvalet ile lavabolar, anasınıfı ile çocuk oyun alanlarında da tadilat yapıldı. Ayrıca okul bahçelerinin tümüne de çocukların tiyatro oyunları...