09 / 05 / 2024

izmir buca hasanağa bahçesi

izmir buca hasanağa bahçesi

İçinde kauçuk koşu yolları, basket sahaları, tenis kordu, kaykay pisti ve çocuk oyun alanları oluşturulan tarihi Hasanağa Bahçesi’nin mobilya ve ışıklandırması da yenilenecek. Bahçe, eski cazibesine yeniden kavuşacak.

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

İzmir Buca'da 39 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, Buca'da yer alan gayrimenkulü 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İzmir Buca'da 36 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 36 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

izmir buca hasanağa bahçesi Haberi

izmir buca hasanağa bahçesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin nefes aldığı simge mekanlardan Buca Hasanağa Bahçesi’nde yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı. Mart sonunda tamamlanacak proje kapsamında, toplam 96 dönümlük alandaki eski dokunun özgünlüğünü korumaya özel önem verildiği bildirildi. 


Nitelikli ağaçları koruyacak şekilde hazırlanan projeye göre, uzun yıllar boyunca İzmir’in çekim merkezi olan bahçede gezinti ve dinlenme alanları, 1400 metrelik kauçuk kaplama koşu yolu, 1000 metrelik bisiklet yolu, 2 adet basketbol sahası, tenis kortu, duvar tenis kortu, kaykay pisti ve tuvalet binası yapılıyor. Ayrıca 50 araçlık açık otopark, 2 adet çocuk oyun alanı ile çocuk bisiklet ve küçük araba pisti oluşturuluyor. Düzenlemede engellilerin kullanımı da göz önüne alınıyor. 



Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak çalışmalar kapsamında yeni şehir mobilyaları ile süslenecek olan Hasanağa Bahçesi, yeni görüntüsünün...