05 / 05 / 2024

izmir büyükşehir Eğridere konut

izmir büyükşehir Eğridere konut

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Büyükşehir'den 10.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Balçova, Bornova, Buca ve Güzelbahçe ilçelerinde yer alan 5 arsayı 10 milyon 376 bin 350 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Büyükşehir'e tahsis edilecek 60 arsa meclis gündeminde!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalar meclis gündemine taşındı..

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor..

İzmir Büyükşehir 120 TOKİ konutunu ihaleye çıkarıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İzmir Büyükşehir bu kapsamda 120 konutu ihaleye çıkarıyor.

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihale edecek..

Kayseri Büyükşehir'e 14 milyon 675 bin TL'lik ihale geliri!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 ayrı arsa için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir ihaleyle satılan dört arsadan toplam 14 milyon 675 bin TL gelir elde edildi.

İzmir Büyükşehir'e Buca Konutları'ndan rekor gelir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygun fiyatlarla satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 37 tanesi daha sahibini buldu, büyükşehir satışa çıkardığı konutlardan 89 milyon 183 bin TL gelir elde etti.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

izmir büyükşehir Eğridere konut Haberi

izmir büyükşehir Eğridere konut

Bornova'ya bağlı Eğridere mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen ve 27 evin can güvenliği sebebiyle boşaltılmasına yol açan toprak kaymasının ardından zor durumda kalan vatandaşların yardımına yine İzmir Büyükşehir Belediyesi koştu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar için yaşama geçirilmesini önerdiği ve daha önce Menemen Çukurköy'de uygulanan model, Eğriderelilere "yerinde" anlatıldı. Başkan Kocaoğlu'nun talimatıyla otobüslerle Çukurköy'e götürülen Eğridere sakinleri, burada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği evleri inceledi. Yapılan konutları çok beğendiklerini belirten Eğridereliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun sözünün kendileri için en büyük güvence olduğunu söyleyerek, "Allah razı olsun, zor günümüzde madden ve manen yanımızda oldular. Bizi mağdur bırakmadılar. Bundan sonra da bırakmayacaklarını biliyoruz" dedi.

Çukurköy'de ne yapıldıysa Eğridere'de de olacak

İzmir Büyükşehir...