02 / 05 / 2024

izmir Çanakkale Otoyolu

izmir Çanakkale Otoyolu

Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ayakların montajında sona yaklaşıldı!

Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Yatırım ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Arıoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arıoğlu, köprünün ayaklarının montajının kritik bir süreç olduğunu söyledi.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

izmir Çanakkale Otoyolu Haberi

izmir Çanakkale Otoyolu

Viyadük inşaatında iskele çöktü, 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...


Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı.  Çok sayıda işçi yaralanırken  4 işçinin enkaz altında kaldığı, aralarında yaşamını yitirenlerin olabileceği...