02 / 05 / 2024

İzmir-Çandarlı Karayolu

İzmir-Çandarlı Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: " Önümüzdeki 8 ayda, bu yıl için belirlenen 1.000 kilometre bölünmüş yol hedefimize ulaşacağımıza hatta aşacağımıza inanıyorum" dedi..

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

İzmir'in en uzun karayolu tünelinde inşaat durdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ve Bornova arasında yapımına başladığı karayolu tünelinin çalışmaları ihaleyi alan firma tarafından durduruldu…

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyolları yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyollarının yakında hizmete açılacağını söyledi. 

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Kuzey Ege Çandarlı Limanı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Kuzey Ege Çandarlı Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, limana ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarı'ya 200 villa inşa edecek!

Emlak çalışmalarını ABD’de devam ettiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, İzmir Çandarlı’da villalardan oluşan bir site projesi hayata geçirilecek. 

İzmir-Çandarlı Karayolu Haberi

İzmir-Çandarlı Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Karayolları Genel Müdlirlüğü'nde düzenlenen 65. Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ulaşım hamlesinin başlatıldığı 2003 sonrasında karayollarında tam olarak devrim yaşandığını kaydetti. Bu dönemde bölünmüş yol uzunluğunun 6 bin 101 kilometreden 23 bin 716 kilometreye ulaştığını anlatan Bilgin, geçen yıl 666 kilometre bölünmüş yol, toplam uzunluğu 25.7 kilometre olan 9 tünel, 122 köprü yapımı, 18 tarihi köprü restorasyonu projelerini tamamladıklarını dile getirdi. 


Türkiye ulaşım kavşağı Bakanlık olarak, Türkiye'nin sahip olduğu coğrafi konumu iyi değerlendirerek ülkeyi ulaşım kavşağı haline getirme azmiyle yatırımları sürdürmeye devam edeceklerini belirten Bilgin, şu ifadeleri kullandı: "Bu azimle Türkiye'nin dört bir yanında şantiyelerimiz harıl harıl çalışmaya devam ediyor. 


Önümüzdeki 8 ayda, bu yıl için belirlenen 1.000 kilometre bölünmüş yol hedefimize ulaşacağımıza...