05 / 05 / 2024

izmir çeşme yangın

izmir çeşme yangın

İzmir'in Çeşme ilçesinde makilik alanda, Buca ilçesinde ise kızılçam orman alanda yangın başladı..

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de KDV'den muaf arsa satılacak! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

İzmir Çeşme'de 12.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı 12 milyon 601 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Çeşme'de arkeolojik sit alanının korunması için alınacak tedbirler mecliste!

13 Ağustos 2020 tarihinde İzmir ilinin Çeşme ilçesinde yaşanan yangın sonrasında arkeolojik sit alanının korunması için Bakanlığın alacağı tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Abaz tarafından kuruldu.

izmir çeşme yangın Haberi

izmir çeşme yangın

Ilıca beldesi yakınlarında makilik alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter 25 arazöz ve çok sayıda orman işçisi ile belediyelerin arazözleri müdahale etti.


Rüzgarın şiddeti nedeniyle etkisini sürdüren yangın, tarım arazilerinede zarar verdi. Yangının Alaçatı'daki ağaçlandırma alanına doğru ilerlediği bildirildi.


İzmir-Çeşme otobanı Buca Kaynaklar mevkisinde ise kızılçam orman alanıyla kaplı bölgede yangın başladı. Rüzgarın şiddetiyle hızla yayılan yangına, 1 helikopter 7 arazöz müdahale etti.


Yeni Şafak...