01 / 05 / 2024

İzmir Çiğli Belediyesi Deprem ve Zemin birimi

İzmir Çiğli Belediyesi Deprem ve Zemin birimi

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli Belediyesi Deprem ve Zemin birimi Haberi

İzmir Çiğli Belediyesi Deprem ve Zemin birimi

Ekim 2020'de yaşanan İzmir depreminin ardından kentsel dönüşüm ve hasar tespit çalışmaların hızlandırılan Çiğli Belediyesi'nde, mühendis Başkan Utku Gümrükçü’nün öncülüğünde son derece önemli bir adım atıldı. Kentin yapı envanterinin ve dijital arşivin hazırlanması, vatandaşların ve müteahhitlerin depreme karşı bilinçlendirilmesi için İmar Müdürlüğü tarafından Deprem ve Zemin birimi kuruldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; birimin çalışmaları sonucunda kent haritasının çıkarılması, acil müdahale ekibinin kurulması, toplanma alanlarının ve barınma binalarının belirlenmesi planlanıyor. 

GÜMRÜKÇÜ: BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve kurulan Deprem ve Zemin Birimi'ne ilişkin açıklamalar yapan Başkan Gümrükçü, “Yaşadığımız üzücü İzmir depremi sonrasında kentleşme anlamında eksiklerimizi bir kez daha gördük. Bu eksiklerin giderilmesi için vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. İlçemiz sınırları içerisinde hasar tespit çalışmalarını tamamladık. Sonuçları Kaymakamlık ile...