17 / 05 / 2024

izmir çıtayı yükseltiyor

izmir çıtayı yükseltiyor

Projelerle, planlamalarla ve açılışlarla, yoğun bir çalışma temposu içinde geçen 10 yılı geride bıraktık İzmir'in tarihsel yolculuğunda bir dönüm noktası olacağına inandığımız bu dönemde, yeni bir İzmir fotoğrafı oluşmaya başladı.

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

Bilkent Center çıtayı yükseltiyor!

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti..

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Mobilyacılar ihracatta çıtayı Afrika ile yükseltiyor!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu yaptığı açıklamada sektör olarak Afrika'ya ağırlık verdiklerini, ihracat hedeflerinin bu yıl yüzde 50 artışla 450 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

216 Butik Plus satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Butik Plus, İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'yle yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Öğrencileri tarafından da dikkat çeken 216 Butik Plus, satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor.

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Yeni Tip İmar Yönetmeliği'ne Danıştay engeli!

1 Ocak'ta yürürlüğe girecek "Yeni Tip İmar Yönetmeliği" uygulamasının 2016 sonuna kadar ertelediğini açıklanmıştı. Ancak Mimarlar Odası açtığı davada Danıştay yönetmeliğin bu emsal avantajı sağlayan geçici 6. madde uygulamasını durdurdu.

İnşaatta işler ikinci kuşağa emanet!

Babaların kurduğu işleri, artık çocuklar devralıyor. Ancak aile büyükleri inşaat işinden elini ayağını çekmiyor, tecrübeleriyle genç kuşağa yol gösteriyor. Genç kuşak da dinamizmiyle çıtayı yükseltiyor.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

Komyapı inşaat sektöründe çıtayı yükseltecek!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya'da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerini söyledi.

izmir çıtayı yükseltiyor Haberi

izmir çıtayı yükseltiyor

Projelerle, planlamalarla ve açılışlarla, yoğun bir çalışma temposu içinde geçen 10 yılı geride bıraktık İzmir'in tarihsel yolculuğunda bir dönüm noktası olacağına inandığımız bu dönemde, yeni bir İzmir fotoğrafı oluşmaya başladı. Geçen süre içinde ulaşımdan kentsel dönüşüme, sosyal projelerden çevreye kadar her alanda gerçekleştirilen önemli çalışmalarla, başarılı bir sınav verdiğimize inanıyoruz.


2004-2014 süreci, uzun yıllar boyunca plansız büyüyen, sorunlar yumağı haline gelen İzmir’in derlenip toparlanması yolunda önemli adımların atıldığı bir dönem oldu. Kentin 20 yılını garanti altma alacak yeni yatırımlar, bu dönemde gerçekleştirildi. İzmir, geleceğini şekillendiren bir plana ve bir yol haritasına kavuştu.


İzmirli hemşehrilerimizden aldığımız güçle, tüm emek ve enerjimizi, bu kenti ayağa kaldırmak için kullandık. İzmir'in kaynaklarının her kuruşunu, İzmir için, İzmirliler için harcadık. Yakalamadaki rozete bakmadan, herkesi sevgiyle kucakladık.

Özkaynaklarımızla,...