30 / 04 / 2024

izmir çöp depolama tesisi

izmir çöp depolama tesisi

Karrşıyaka Yamanlar'a yapılması planlanan çöp depolama ve bertaraf tesisi ile ilgili tartışma tüm hızıyla devam ediyor. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, 1994'te İstanbul'da yaşanan çöp patlamasını hatırlattı.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'na 3 ayrı tesis geliyor!

“İzmir Çeşme Pırlanta Plajı” için üç ayrı ihaleye çıktı. İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'nın toplam üç noktasında günübirlik tesisler yapılarak,

izmir çöp depolama tesisi Haberi

izmir çöp depolama tesisi


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Yamanlar'a yapmayı planladığı çöp depolama ve bertaraf tesisi ile ilgili tartışma tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, 1994'te İstanbul'da yaşanan çöp patlamasını hatırlattı. 


Ortak akıl çağrısı

Kaya, "O dönemde de çöpler açık bir alana depolanıyordu. Sonunda istenmeyen o olay oldu. İzmir İstanbul'un 20 yıl önce yaşadığı bu soruna hala bir çözüm bulamadı. Harmandalı'da vahşi depolama devam ediyor. Ömrünü tamamlamış bir yapı var. Ortaya çıkan gazla ilgili bir değerlendirme yapılmıyor. Çöpler ilkel bir şekilde toplanmaya devam ediyor. 21. yüzyılda İzmir'in hala çöp sorununu tartışıyor olması da oldukça ilginç. Harmandalı her an patlayabilir" dedi. 

Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ile bir an önce...