17 / 05 / 2024

izmir Efes Royal Palace

izmir Efes Royal Palace

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

İzmir Efes Antik Kanal projesinde son durum ne?

İZMİR'in Selçuk'daki Efes Antik Kenti'ni denizle buluşturacak Efes Antik Kanal Projesi'nin iki buçuk yıl içerisinde hayata geçirileceğini belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, proje ile teknelerin limana kadar ulaşacağını açıkladı.

İzmir’de en fazla turist Efes’e geldi!

UNESCO Dünya Miras Komitesi’nin Almanya’da yapılan toplantısında Dünya Miras Listesi’ne kabul edilen Efes, yılın ilk 6 ayında İzmir’in en fazla turist çeken yeri oldu.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

İzmir'de Efes Beach Resort Otel 1 Temmuz'da açılacak!

Antalya’dan sonra Ege Bölgesi'ni radarına alan Sunis Grubu, 1 Temmuz’da misafirlerini ağırlamaya başlayacağı Sunis Efes Beach Resort için 58 milyon euroluk yatırım yaptı.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

İzmir Efes UNESCO yolunda!

Efes Antik Kenti'yle ününü dünyaya duyuran Selçuk'un, belediye ve Kültür ve Turizm Bakanlığı 'nın yaptığı son düzenlemelerle 2015'te UNESCO Dünya Mirası Asıl Listesine girmesi hedefleniyor

Swissotel Grand Efes İzmir, Dünyanın Lider Otelleri üyesi!

Mayıs 2008'de yenilenen yüzü ile kapılarını misafirlerine açan Swissotel Grand Efes İzmir, Dünyanın Lider Otelleri'nin İzmir'deki ilk ve tek üyesi

Dap Royal Centerda satılık ev fiyatları 308 bin 53 TLden başlıyor!

Maltepe'de inşa edilen Dap Royal Center, 27 ve 30 katlı 120 ve 140 metre yüksekliğinde 2 kuleden meydana geliyor. Projede fiyatlar 308 bin 53 TL’den başlıyor…

Marmara Royal 'in yüzde 40 'ı satıldı! 1.228 TL taksitle!

Özka Ortaklar İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Royal projesinde konutların yüzde 40"ı satıldı! Projede ayda 1.228 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün¦

Özka Ortaklar'dan Marmara Royal'de 120 bin 500 TL'ye! Sanayicilerden yoğun ilgi!

Özka Ortaklar'ın Marmara Royal adlı projesinde fiyatlar 120 bin 500 TL'den taksitler ise 1.228 TL'den başlıyor. Marmara Royal Residence'a doktorlar ve sanayiciler yoğun ilgi gösteriyor...

izmir Efes Royal Palace Haberi

izmir Efes Royal Palace

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi. Ege Bölgesi’nde yatırımlara devam edeceklerini kaydeden Sunis Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere’de 3, Seferihisar’da 1 otel daha açmayı planladıklarını söyledi. Turizm sektörüne girdiklerinden bu yana 500 milyon Euro’luk yatırım yaptıklarını söyleyen Namık Ünal, 5 yıl içinde 200 milyon Euro’luk daha yatırımları olacağını belirtti.  


TEK YETKİLİ OLDU

Sunis Hotels ve Jolly Tur’un davetlisi olarak gittiğimiz otelde açıklamalarda bulunan Namık Ünal, Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’daki ilk sezonunda beklentilerin üstüne çıkarak doluluk oranında yüzde 70’in üzerini yakaladıklarının altını çizdi. Ünal, “Otelin misafir profilinde yerli turist kadar AB ülkeleri, Rus, İranlı ve Slovak turistler önemli bir yer...