01 / 05 / 2024

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede yapılıyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede yapılıyor

İEÜ'nün gelecek yıl inşaatını tamamlamayı hedeflediği tıp fakültesinin arsasını satın aldığı bildirildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş Tıp Fakültesi Hastanemizi İzmir'in en yeşil, en güzel yamacında kuruyoruz.

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu’ndan İzmir’e deprem uyarısı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu, bir yıl önce İzmir’de gerçekleşen 6.6 şiddetindeki depremin birinci yılında yaptığı konuşmasında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Hasar gören binalar güçlendirilmeli mi yıkılmalı mı?

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir depremi ardından herkesin güvenli konut arayışı içerisine girdiğini belirtti.

Kovid-19 ve deprem konut tercihlerini değiştirdi!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, deprem ve pandeminin konut tasarımında değişimler yarattığını belirtti. 

Gayrimenkul artık mühendislerin ve ekonomistlerin de konusu!

Gayrimenkul sektörü ekonomide önemli bir finansman değişim aracı haline geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen gayrimenkulün klasik emlakçılıkla yönetilmesinin mümkün olmadığını belirterek mühendis ve ekonomistlerin de sektöre dahil olması gerektiğini söyledi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede yapılıyor Haberi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede yapılıyor


İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin (İEÜ) gelecek yıl inşaatını tamamlamayı hedeflediği tıp fakültesinin arsasını satın aldığı bildirildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni bölümler açarak İzmir iş yaşamına katkı koymaya devam ettiklerini belirterek, "Akıllı sınıflar, online eğitim sistemi ile öğrencilerimize çok farklı çağdaş eğitim sunmaya hazırlanıyoruz. İEÜ olarak sağlık turizmine katkı koymak üzere tıp fakültesi hastanemiz ile ilgili de arsa araştırmalarımızı sonuçlandırdık. Tıp Fakültesi Hastanemizi İzmir'in en yeşil, en güzel yamacında kuruyoruz. 21 dönüm yeri satın aldık. 1 yıl içerisinde İzmir Ekonomi olarak hastaneyi de İzmir'in ve iş dünyasının hizmetine sunacağız" dedi.

Başkan Demirtaş, 7 fakülte, 3 meslek yüksekokulu ve 1 yüksekokulda bu yıl bin 755 hayali olan öğrenciye eğitim vereceklerini beirterek "Hayallerimizi teker teker gerçekleştirerek dünya üniversitesi oluyoruz....