16 / 05 / 2024

izmir ekonomi zirvesinde neler konuşuldu

izmir ekonomi zirvesinde neler konuşuldu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı ‘İzmir Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 yıldır hiçbir gelişme sağlanamayan 6 önemli kent sorununu dile getirip İzmir’e “samimi” destek istedi

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Fabfest'e 2 projeyle katıldı!

Londra’da Westminster Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen mimari tasarım festivali Fabfest’te İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir’i iki farklı projeyle temsil etti. 

Konut faizlerini düşürecek ekonomi paketi geliyor!

Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği ekonomi paketinde son viraja geliniyor. Mayısın ilk haftası açıklanması planlanan paketten inşaatçılar, KDV alacağı, faizlerin gelir vergisinden düşürülmesi ve Eximbank desteğini bekliyorlar. 

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Yunanistan Ekonomi Bakanı kira yardımı sebebiyle istifa etti!

Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitris Papadimitriou, kabinede yer alan eşinin aldığı kira desteğinin tartışmalara neden olmasının ardından istifa etti. 

İzmir Tekeli dönüştürülüyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tasarım Araştırmaları Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen “Tekeli Beldesi Kent Meydanı ve Çevresi İyileştirme” projesiyle belde yeni görümüne kavuşacak.

Türkiye yatırım için güvenli ekonomi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gedikli, “Türkiye yatırım için güvenli ve verimli bir ekonomi” şeklinde konuştu.

İnşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmeli!

2017’nin ortalarına gelindiği halde hala ekonominin bir kıskaçta olduğunu kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, sıcak paraya, varlık satışına ve inşaata dayanan bir ekonomi politikasından vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir Dede Dağı'ndaki ağaçlık alana ne olacak?

İzmir Balçova Korutürk mahallesinde İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne kiralanacağı gerekçesiyle boşatılması istenilen "Ekolojik Komşu Bahçesi"nin bulunduğu bölgeye ne yapılacak? İşte detaylar...

izmir ekonomi zirvesinde neler konuşuldu Haberi

izmir ekonomi zirvesinde neler konuşuldu

“Dinlemekten yorulduk artık”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı ‘İzmir Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 yıldır hiçbir gelişme sağlanamayan 6 önemli kent sorununu dile getirip İzmir’e “samimi” destek istedi. Bakan Zeybekçi, “İhmal edilmişlikten dolayı sizlerin de sabırsızlandığını biliyorum. İzmir’de nokta atışı yapalım” diye konuştu.


İzmir iş dünyasının bir araya geldiği İzmir Ekonomi Zirvesi’nde kentin ekonomisi masaya yatırıldı. Swissotel Büyük Efes’te gerçekleştirilen, moderatörlüğünü İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Meclis Başkanı Salih Esen, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz ve Ege İhracatçı Birlikleri eski Başkanı Mustafa Türkmenoğlu’nun yaptığı zirvede ‘Uluslararası Yatırımlar’, ‘Yabancı Sermaye’, ‘Yatırım Teşvik Sistemi’, ‘İhracat Teşvikleri’, ‘Döviz Kazandırıcı Faaliyetler’ ve ‘Serbest Bölgeler’ konuları tartışıldı. 


Zirvede konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz...