01 / 05 / 2024

izmir engelliler için konut projesi

izmir engelliler için konut projesi

Siyasetçi ve endüstri mühendisi Gökhan Yavuz, engellilere özel yapılacak olan 200 konutun müjdesini verdi. Yavuz, ayrıca siyasetçi kimliğiyle genel seçimler için de iddialı konuştu: AK Parti İzmir'de 20-25 milletvekili çıkarabilir

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Begama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir Bergama için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

İzmir Karaburun için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Karaburun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir depremzedeleri için konut projeleri hazır! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlar için konut projelerinin hazırlandığını söyledi. Buna göre; depremzedelere yeni evleri için birden fazla seçenek sunulacak. 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

EBRD'den İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, İzmir'de destek verdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuerkner, İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi desteği sunacaklarını belirtti.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

izmir engelliler için konut projesi Haberi

izmir engelliler için konut projesi


Siyasetçi ve endüstri mühendisi Gökhan Yavuz, engellilere özel yapılacak olan 200 konutun müjdesini verdi. Yavuz, ayrıca siyasetçi kimliğiyle genel seçimler için de iddialı konuştu: AK Parti İzmir'de 20-25 milletvekili çıkarabilir


Yenigün TV'de yayınlanan Yenigün'de Gündem programında Ahmet Özsoy'un konuğu olan, siyasetçi ve endüstri mühendisi Gökhan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı'nda engellilerin koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmaları açıkladı. Engelli Birim Müşavirliği ile engellilerin sorunlarını en üst makamlara taşıyabileceğini ifade eden Yavuz, "İzmir'de 527 bin engelli var. Bu vatandaşlarımızı sokağa çıkartmamız lazım. Kaç engelli milletvekilimiz var? Kaç engelli belediye başkanımız var? Kaç engelli muhtarımız var? 527 bin engelliyi memnun edecek düzenlemelerin yapılması şart" dedi


Binali Yıldırım'a teşekkür


Sizi sıklıkla Ankara'da görüyoruz. Ankara ile İzmir arasında köprü inşaatına mı başladınız? Mühendisliğe devam ediyor musunuz?


Şantiyeye adım atmayalı yaklaşık 4 sene...