30 / 04 / 2024

İzmir Entegre Sağlık Kampüs projesi

İzmir Entegre Sağlık Kampüs projesi

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

İzmir Entegre Sağlık Kampüs projesi Haberi

İzmir Entegre Sağlık Kampüs projesi

Konsorsiyum aynı zamanda İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesinin gerçekleşmesi için OPIC, EDC ve EBRD’nin kreditörler olarak yer aldığını, anlaşma koşulları ve mali düzenlemeler çerçevesinde, 668 milyon dolarlık finansman sağlayacağını duyurdu. Ortakların, Kocaeli Sağlık Kampüsü projesi için finansman ihtiyacını, ilgili sürecin tamamlanmasıyla, 2016 sonuna kadar sağlaması bekleniyor.


GE’nin ortaklıkta azınlık hissedarı olmasını ve yaklaşık 128 milyon dolar değerinde çoklu ekipman ve uzun dönemli servis hizmetlerini üstlenmesini sağlayan anlaşma, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın yirmi dokuz kamu özel ortaklığı projesi ve 41,000 yeni yatak kapasitesi tedariğini öngören 10 milyar dolarlık planının bir parçası niteliğini taşıyor.


Anlaşma, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın himayelerinde Ankara’da imzalandı.


“Dünyanın en kapsamlı sağlık modernizasyonu yatırımı olacak”

İmza töreninde konuşan Sağlık...