29 / 04 / 2024

İzmir eski un fabrikası dönüşüm

İzmir eski un fabrikası dönüşüm

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından kente kazandırılan yatırımların açılışını yapmak üzere İzmir’e geldi...

Borsa İstanbul'un eski genel müdüründen şok iddialar

Borsa İstanbul'un eski genel müdürlerinden Tuncay Dinç şok bir iddia da bulundu. Dinç'e göre dolardaki 20 Aralık operasyonunun ardındaki ekip borsaya da operasyon çekti. Dinç, Bakan Nureddin Nebati  hakkında da şok bir iddia ortaya attı.

Kanal İstanbul’un bütçesi hazır!

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nın 5 yıllık kirasıyla Kanal İstanbul'un yapılacağını açıkladı.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

Urla'da kaçak yapı iddiası!

CHP İzmir Eski İl Başkanı Kemal Karataş'ın Urla'da yer alan beşte dört hisse sahibi olduğu arazide, diğer hisse sahibi Murat Akyol’dan habersiz ruhsatsız yapılar yaptırıp kiraya verdiğini iddia edildi.

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Makyol Yaşam’da eski evini getir, yeni evine hemen taşın kampanyası!

Makyol’un 50 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği ‘Makyol Yaşam Beylikdüzü’ projesi, başlattığı kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sağlıyor...

Üniversiteye yakın ilçelerde kiralar el yakıyor!

sahibinden.com, İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de üniversitelerin yoğun olduğu ilçelerdeki kiralık konut fiyatlarını araştırdı. İşte o fiyatlar...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Ödemiş İlkkurşun Köyü otoyol projesi TBMM'de!

İzmir Ödemiş'e bağlı İlkkurşun Köyü yakınına yapılmakta olan otoyol TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, otoyola ilişkin olarak 10 soru hazırladı..

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Menemen Belediyespor'un stadı yenileniyor!

İzmir Menemen Belediyespor'un stat yenilme çalışması başladı. 1200 kişi kapasiteli İlçe Stadı'nı 5000 bin kişi kapasiteye çıkarmak için kapalı tribünde yıkım başladı.

İzmir eski un fabrikası dönüşüm Haberi

İzmir eski un fabrikası dönüşüm


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından kente kazandırılan yatırımların açılışını yapmak üzere İzmir’e geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 10.5 milyon liralık yatırımıyla kente kazandırdığı Halkapınar’daki Meslek Fabrikası’nın açılışını gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir eğitim kurumunu hizmete açarak çok önemli bir görev yapıyoruz. Tabii bizim belediye başkanımızın suçu çok ağır, bu binayı yıkmak varken buraya gökdelen dikmek varken, ne gerek var eğitim alanına? Onların anlayışıyla bizim anlayışımız farklı. Onlar dünyaya farklı bakıyor, biz farklı bakıyoruz. Onlar ceplerini düşünüyor, biz kenti düşünüyoruz. Onlar köşeyi nasıl döneceğiz onun arayışı içinde, biz halka nasıl hizmet ederiz, onları nasıl mutlu ederiz, onun arayışındayız. Ama bundan memnun muyuz? Elbette ki memnunuz. O açıdan İzmir Büyükşehir...