19 / 05 / 2024

izmir foça yangın

izmir foça yangın

İzmir Foça ve Gümüldür ’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla ’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

izmir foça yangın Haberi

izmir foça yangın


İzmir Foça ve Gümüldür’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı. Dün ardı ardına gelen orman yangını haberleri ile yardıma koşan ekipler ve itfaiye çalışanları çok zor zamanlar geçirdi. Bazı alanlar güçlükle kontrol altına alınabildi.


Foça’da 10 hektar


Edinilen bilgiye göre önce Foça’da ormanlık alanda yangın çıktı. Çeşitli ilçelerden gelen itfaiye grupları ile bir uçak ve iki helikopter, 10 hektarlık alanı etkileyen yangını söndürmeye çalıştı.


Yeniköy Mahallesi Füze Rampaları mevkiinde saat 12.30 sıralarında ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Yenibağarası Mahallesi’ne doğru ilerledi. 10 hektarlık alanı etkileyen yangına Kınık, Foça, Menderes, Bergama ilçeleri ve Manisa’nın Turgutlu ve Soma ilçelerinden gelen itfaiye grupları ile bir uçak ve iki helikopter müdahale...